Impact coronavirus

Het coronavirus heeft wereldwijd een enorme impact gehad. Het dagelijks leven lag bijna overal stil. Bijna alle evenementen konden niet doorgaan. Nu het aantal besmettingen weer omlaag gaan, gaat alles langzaamaan weer open. Van alle zaken zijn nachtclubs helaas één van de laatste die weer open gaan omdat die het minst coronaproof zijn. Toch zouden we natuurlijk graag weer allemaal naar een toffe club willen. Dit gaat in het ene land sneller gebeuren dan in het andere land. Wij kunnen je vertellen naar welk land je moet verkassen als je graag zo snel mogelijk weer een bezoekje wil brengen aan een nachtclub.

Dit is the place to be

Iedereen die het nachtleven niet meer kan missen zou eigenlijk naar IJsland moeten gaan. De echte clubliefhebber zal dan ook niet direct warm worden van het IJslandse nachtleven. Voor velen zal dit dan ook als een verrassing komen, maar in IJsland zijn de nachtclubs en bars onlangs al open gegaan. We moeten hier overigens wel een kanttekening bij zetten. Clubs en bars moeten hier namelijk uiterlijk om 11 uur dicht gaan, terwijl normaal gesproken de avond dan eigenlijk pas begint.

Nachtclubs open

Ook in China, waar het coronavirus als eerste uitbrak, zijn er in sommige steden weer nachtclubs open gegaan. Als je puur naar de nachtclubs kijkt, is het misschien dus wel het beste om naar China te gaan.

Nachtclubs in de buurt van Nederland gaan binnenkort nog niet open

In de buurt van Nederland is er nog niet heel veel perspectief op het opengaan van de nachtclubs. In Duitsland zal het tot 31 juli nog zeker gesloten blijven. We zullen dus nog even moeten wachten voordat we weer naar de vetste nachtclubs in Berlijn kunnen gaan.

In Zuid-Korea waren er eerder al weer enkele nachtclubs open gegaan, maar nadat er een nieuwe piek was geconstateerd in het aantal besmettingen zijn die helaas weer gesloten.