Wie is Khloé Kardashian?

Khloé Alexandra Kardashian kan je kennen van de televisie. Zij is namelijk onderdeel van de Kardashians die ongelooflijk bekend zijn geworden door hun realityserie: Keeping up with The Kardashians. In deze serie staan naast Khloé haar andere twee zussen centraal: Kim en Kourtney. De realityserie Keeping up With the Kardshians telt inmiddels al 18 seizoenen. Naast de realityserie waar ze vaak in schittert, heeft ze ook nog het tweede seizoen van The X Factor in Amerika gepresenteerd. Verder heeft ze nog een aantal andere televisieoptredens gehad.

In 2009 trouwde Khloé Kardashian met Lamar Odom. Hij was een professioneel basketbalspeler. In 2013 scheidde het paar echter. Ze had opnieuw een basketballer aan de haak geslagen: Tristan Thompson. Met hem heeft ze in 2018 een dochter gekregen. In 2019 is het stel uit elkaar gegaan.

De transformatie van Khloé Kardashian

Khloé Kardashian heeft een ongelooflijke transformatie ondergaan. Je zou haar bijna niet meer terug herkennen. Onder andere haar kaaklijn is aangepast, haar neus heeft een andere vorm gekregen en haar gezicht is geretoucheerd. Ze lijkt nauwelijks meer op zichzelf.

Echt of nep?

Er gaan hardnekkige geruchten ten ronde dat het allemaal gephotoshopt is. Hier lijkt ook bewijs voor te zijn. Zoals te zien in de laatste foto draagt ze namelijk een zilveren kettinkje. Op één van de foto’s is het het kettinkje aan de linkerkant van de vlinder echter niet te zien. Hierdoor lijkt het alsof deze zweeft. Dit komt waarschijnlijk doordat ze deze per ongeluk heeft weggeretoucheerd. Zie de beelden hieronder.

Dit is een foto van Khloé Kardashian van lang geleden:

Dit is hoe ze er uitziet na de transformatie:

View this post on Instagram

location: under bitches skiiiinnnnn 💋

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on