Als je nog van plan bent om te gaan shoppen om een aantal zomerartikelen in huis te halen zouden wij je aanraden om de Lidl zeker niet over te slaan. Hier ga je namelijk geen spijt van krijgen want de Duitse supermarktketen verrast vriend en vijand. Deze Grill Egg BBQ is een product die elke barbecue liefhebber wel in huis zou willen hebben. Waar je bij hoge temperaturen misschien nog wel meer naar verlangt is dit grote zwembad. Voor een niet al te hoge prijs kan je in de zomer regelmatig de verkoeling opzoeken in je eigen tuin. Daarnaast houdt met deze partyspeaker je niks tegen om in je tuin een te gekke pool party te geven. Ook al zou deze bijzettafel met koelfunctie van de Lidl je feestje nog leiper maken.

Lidl Bijzettafel met koelfunctie

Check deze link voor meer informatie

Lidl biedt bijzettafel met koelfunctie aan

De Livarno Living bijzettafel met koelfunctie heeft een moderne look waardoor je goed voor de dag komt. De koelfunctie wordt gerealiseerd door een geïntegreerd ijsvlak. De hele tijd naar de koelkast lopen tijdens een feestje zal met deze tafel verleden tijd zijn. Midden in een gesprek zal je namelijk in een handomdraai een nieuw biertje kunnen pakken. Door de dubbelwandige constructie ben je ervan verzekerd dat de drankjes erg lang koel zullen blijven. Je kan hem ook als bistrotafel gebruiken doordat het tafelblad in twee standen verstelbaar is. Daarnaast kan hij prima tegen een stootje: slecht weer zal de bijzettafel niet de das omdoen en ook over mogelijke schade door UV-straling hoef je je geen zorgen te maken.

Zomer

Check deze link voor meer informatie

De prijs van de bijzettafel van de Lidl

De bijzettafel zelf weegt 5,7 kg. De totale maximale belasting is 50 kg. Je kan er dus heel wat drankjes in bewaren. Je zal 50 euro moeten betalen voor de bijzettafel met koelfunctie van de Lidl. Hij wordt binnen 5 werkdagen geleverd.