Heerlijke aanbiedingen voor de zomer van de Lidl

De Duitse supermarktketen is niet alleen goed voor je boodschappen maar ook voor je zomergadgets. Als je bij de Lidl gaat shoppen kan je een hele chille zomer tegemoet gaan voor een lage prijs. Met deze spotgoedkope airlounge kan je ideaal chillen in de zon. Ook deze Grill Egg gaat je niet veel geld kosten. Deze opblaasbare jacuzzi met massagefunctie laat jou genieten als nooit te voren. Nu komt de Lidl met een goedkoop groot zwembad aanzetten.

Zwembad Lidl

Check deze link om naar de Lidl website te gaan

Goedkoop zwembad voor de zomermaanden

Dit zwembad lijkt perfect om je tuin te verrijken voor de zomer. Het blauwe kunstwerk heeft een diameter van 366 centimeter. Hierdoor kan je zelfs in het water nog altijd makkelijk 1,5 meter afstand bewaren. Dit zwembad heeft nog meer in huis dan je zou denken. Zo zit er een chloorverdeler bijgeleverd zodat je het water makkelijk schoon kan houden.

Ook kan je het zwembad afdekken met een zijl op het moment dat je hem niet gebruikt. Daarnaast zit er een thermometer bijgeleverd die je in het zwembad kan doen. Zo kan je altijd eerst even kijken of het water misschien toch niet net iets te koud is om te trotseren. Ook krijg je er een skimmer bij waardoor je het zwembad makkelijk schoon kan maken. Als je het zwembad met water wil vullen gaat er 7840 liter water in, in het geval dat hij voor 90 procent met water gevuld is. Dit is natuurlijk een behoorlijk aantal, maar dit geeft ook wel weer aan hoe groot dit zwembad wel niet is.

Zomer

Check deze link voor meer info

Groot zwembad van de Lidl kost zoveel

Het zwembad gaat je zeker geen fortuin kosten. Voor 120 euro kan die al de jouwe zijn. In het geval dat je hem bestelt, zal hij binnen 5 werkdagen worden geleverd. Als je je zomer compleet wil maken zou je hem zeker aan moeten schaffen!