Lidl Grill Egg is nieuwe topper

De zon laat zich af en toe weer zien. Toch kunnen we het ons nog lang niet voorstellen dat we weer met z’n allen aan het barbecueën zijn. Gezellig met je vrienden rondom de barbecue, waar een aantal hamburgers of steaks op liggen. Met de nieuwe aanbieding van de Lidl zijn we al weer een stukje dichter bij dit ideaalplaatje. Zij hebben namelijk weer een goede deal te pakken met hun Grill Egg.

Grill Egg

Functies van de Grill Egg

Het is niet de eerste keer dat de Lidl met zo’n deal komt. Eerder kwamen ze ook al met een paar goede barbecue deals. Voor nog geen €100,- heb jij het perfecte gereedschap in huis om je te ontplooien tot barbecuekoning. Met de Grill Egg kan je niet alleen grillen, maar ook koken en roken. We denken dat je eerder wat stukken vlees op de plaat legt, maar je kan er ook zelfs brood mee bakken. De uitvoering is dus duidelijk van alle markten thuis.

Grill Egg

Check hier de online webshop voor meer info over de bbq en de optie tot online bestellen

Uitstraling

Zodra je de Grill Egg ziet, snap je de naam. De barbecue lijkt namelijk erg op een groot, zwart ei. Door het zwart en het oranje krijgt het een stoere uitstraling. Doordat de barbecue is afgewerkt met bamboe, kun jij bovendien in zomerse stijl voor het eten zorgen. De temperatuur regel je gemakkelijk via de luchtsleuf. Hij is gemaakt van hittebestendig keramiek. Schaf nu online jouw variant aan. Laat jij het barbecueën liever aan professionals over, dan kan je altijd nog het grootste barbecuerestaurant van Nederland bezoeken.