Top BBQ

De vorige keer vloog deze BBQ als zoete broodjes over de toonbank. Niet gek dus dat de Lidl heeft besloten om hem wederom op te nemen in het assortiment.

Deze BBQ is geschikt voor direct en indirect grillen, koken, roken en zelfs brood bakken. Hij is gemaakt van hittebestendig keramiek met een vuurvaste binnenkant. De temperatuur kan je zelf gemakkelijk regelen via de luchtsleuf. Verder is deze BBQ een lust voor het oog. Door de keramische schaal met een weerbestendige coating en een handgreep van bamboe hout is het een stijlvolle en praktische toevoeging aan jouw tuin. En het mooie van alles: deze barbecue kost je nog geen 100 euro!

Bestellen? Check hier voor meer info over de BBQ aanbieding. 

big green egg aanbieding

Een voordelige houtskoolbarbecue op wielen

Voor iedereen die af en toe barbecuet en niet te veel geld wilt uitgeven aan een barbecue is dit dé oplossing: een goedkope houtskoolbarbecue op wielen. Voor nog geen 25 euro kan jij deze barbecue in huis halen. Hij heeft een grilloppervlak van circa 48 x 27 centimeter, afneembare grepen en een verschroomd grillrooster die in 5 hoogtes te verstellen is. Verder beschikt deze houtskoolbarbecue over een comfortabele werkhoogte van 70 – 85 centimeter, een barbecuespies van 70 centimeter met 2 klemmen, een handig zijplateau met 3 bestekhaken en een geïntegreerde flessenopener(!). Wel zo handig dat jij je flesje zo eenvoudig open kan maken. Al met al: een goedkope houtskoolbarbecue met alles erop en eraan.

Bestellen? Check hier voor meer informatie over de goedkope houtskoolbarbecue.

goedkope houtskoolbarbecue lidl

Een grote gasbarbecue voor de grillmeister

Wil jij voor zwaarder geschut gaan? Dan is deze gasbarbecue iets voor jou. Met een extra groot grilloppervlak van 59 x 46 centimeter (bestaande uit 2 geëmailleerde roosters van elk 45,5 x 29,5 centimeter) voorzie jij jouw hele familie en/of vriendengroep van een heerlijk uitgebreid avondmaal. De LED-bedieningsknoppen geven jou het gevoel dat je een echte grillmeister bent en de 3 RVS branders van elk 3,5 W maken deze grote gasbarbecue geschikt voor grote groepen. Door de RVS deksel en grepen heeft de barbecue een moderne uitstraling, wat hem zo stijlvol maakt.

Bestellen? Check hier voor meer informatie over de grote gasbarbecue.

goedkope gasbarbecue aanbieding

Eén ding is zeker: als jij een voordelige BBQ wilt aanschaffen, dan is dit je kans. Ga jij voor de compacte BBQ, een voordelige houtskoolbarbecue of een grote gasbarbecue? Aan jou de keus.

Ook loopt er nu een andere brute aanbieding bij de Lidl: een goedkope jacuzzi met massagefunctie, verwarming en veel meer.