Jacuzzi met massagefunctie en veel meer

Wat is er nou lekkerder dan in het zonnetje of in de late zomeravonden in je jacuzzi met massagefunctie te chillen? Juist ja. Chillen met een heerlijke alcoholische versnapering erbij en met leuke mensen om je heen. Wat kan het leven zo nu en dan toch goed zijn. Je waant je als het ware even in het luxe Ibiza als jij hem chillt in deze jacuzzi. Hij biedt plaats aan maximaal zes personen, maar vier gezonde Nederlandse mannen is iets realistischer.

Om jou een relaxed gevoel te geven zit er een verwarmingselement in die met het bedieningspaneel bediend kan worden. Deze kan het bad verwarmen tot 40 graden Celsius, koud ga je het dan ook niet krijgen in ons kikkerlandje. Om de jacuzzi schoon te maken zit er een luchtvulling en reinigingssysteem in. Aan werkelijk alles is gedacht!

jacuzzi met massagefunctie

Een Lay-Z massagefunctie geeft jou het meest luxe gevoel die jij kan krijgen in je eigen tuin of balkon. Met 120 spuitmonden zal jij zelfs de meest luxe jacuzzi’s na kunnen bootsen. Heerlijk ontspannend na een harde week werken ben jij er niet meer uit te slaan. Daarnaast heeft de jacuzzi een luxe leren look. Hierdoor ziet het er luxe uit, maar betaal je wel een vriendenprijsje. Ook het op en afzetten van de jacuzzi met massagefunctie is eenvoudig. Door de motor die alles regelt, is de jacuzzi in mum van tijd opgeblazen.

Check hier de prijs van de jacuzzi en veel meer.

jacuzzi met massagefunctie MAN MAN jacuzzi met massagefunctie MAN MAN

 

Om het tuin/balkon feestje compleet te maken schaf je natuurlijk ook wat stereo materiaal aan. De marketing mensen van Lidl snapte dit ook. Daarom brachten zij deze zomerknaller van een party speaker uit! Zo heb jij in mum van tijd je eigen vakantieomgeving gecreëerd. Trommel je vrienden maar bijeen en beleef samen onvergetelijke zomeravonden.