Goedkope party speaker van de Lidl

De Lidl en Aldi lijken onze elke week weer te verrassen met goede aanbiedingen, zo ook nu weer! De Silvercrest Bluetooth partyluidspreker is de luidspreker die jij op het strand of voor je tuinfeestje wilt hebben. Zo zorg jij ervoor dat je altijd voorzien bent van goede muziek. En mochten er een paar drankjes te veel inzitten, dan zit er ook een karaoke systeem op. Zo kan jij je heerlijk laten gaan met je vrienden tijdens jullie late, gezellige zomeravonden. Dus bestaat jouw vriendengroep uit een stel volkszangers in spé en houden jullie wel van een feestje? Dan is deze party speaker van de Lidl een topper voor deze zomer.

De speaker heeft naast dat die draagbaar is, ook een aansluiting om hem non-stop aan te kunnen hebben. Mocht je een hele dag op het strand zitten, dan heb je geluk want dit pareltje kan tot 10-uur mee. Wel geven ze het advies dat dit op een gemiddeld vermogen kan. Deze goedkope party speaker is jouw top luidspreker voor je tuin- en strandfeestjes.

goedkope party speaker MAN MAN

Check hier de website van de Lidl voor deze goedkope speaker en meer info.

Ook de kwaliteit van de speaker doet niet onder voor duurdere alternatieven. Zo zitten er twee keer 22 watt speakers in en een diepe bass dankzij de Super Bass-functie. En mocht je de afstelling van de box net wat anders willen, dan zitten er vijf standen op om de toon aan te passen. Om je helemaal in de feeststemming te brengen zit er ledverlichting op. Deze kunnen knipperen op de muziek en/of van kleur veranderen.

Goedkope party speaker MAN MAN Goedkope party speaker MAN MAN

Deze Silvercrest party speaker van de Lidl kost jou maar €99,-. In onze ogen een koopje! Dus zou je deze goedkope speaker willen hebben die je overal mee naar toe kan nemen, is dit jouw koop.