Wat is er nou lekkerder dan in het zonnetje of in de late zomeravonden in je jacuzzi met massagefunctie te chillen? Lekker ontspannen met een heerlijke alcoholische versnapering erbij en met leuke mensen om je heen natuurlijk. Wat kan het leven zo nu en dan toch goed zijn. Hij biedt plaats aan maximaal zes personen. Om jou een relaxed gevoel te geven zit er een verwarmingselement in die met het bedieningspaneel bediend kan worden.

Deze kan het bad verwarmen tot 40 graden Celsius, koud ga je het dan ook niet krijgen in ons kikkerlandje. Om de jacuzzi schoon te maken zit er een luchtvulling en -afzuiging in. Aan werkelijk alles is gedacht bij deze goedkope jacuzzi.

Goedkope jacuzzi te koop bij de Lidl

De BESTWAY® Opblaasbare jacuzzi Palm Springs LAY-Z SPA met massagefunctie is hét nieuwe hebbeding voor jou. Hij is gemaakt van TriTech®-materiaal en heeft een lederen look.

jacuzzi kopen Lidl

Specificaties

Hij is geschikt voor maximaal zes personen en is eenvoudig op te blazen met de AirJet®-pomp. De pomp heeft verschillende functies:

  1. Verwarmingsfunctie tot max. 40 °C
  2. Krachtige AirJet®-massage met 140 jets
  3. Luchtvulling en -afzuiging
  4. Schakelaar voor energiebesparing

opblaasbaar zwembad

Check deze link om naar de productpagina te gaan.

Hij is zo’n 196 x 71 cm groot en weegt 33,81 kilogram. Best een flink ding dus, waar je lekker in kunt relaxen na een lange werkdag.

Lijkt deze jacuzzi je wat? Voor een bedrag van 499.00 euro kan hij van jou zijn. Kijk de Lidl website voor meer informatie over de jacuzzi, zoals de precieze afmetingen en de watercapaciteit.

Om het feestje compleet te maken heb je natuurlijk ook een nieuwe geluidsinstallatie nodig. Check dan deze goedkope partyspeaker, die je ook online kan bestellen bij de supermarktketen.