CRIVIT® Airlounge van de Lidl

Misschien wordt deze zomer iets anders dan je je had voorgesteld, maar dat hoeft helemaal niet vervelend te zijn. Met een koud biertje en wat vriendin chillen op de airlounge in het park heeft ook zijn charme. Ook is hij (volgend jaar) te gebruiken op festivals, de camping en het strand.

Het product is ook heel makkelijk in gebruik. Hij blaast zichzelf namelijk helemaal op: er komt geen pomp bij aan te pas. Ook is de Airlounge flexibel, waterafstotend, scheur bestendig en gemaakt van 100% polyester. Je kunt hem makkelijk meenemen, hij vouwt namelijk heel klein op en er zit een handige draagtas bij. Ook heb je keuze tussen 4 kleuren: groen, rood, blauw en oranje.

opblaasbare zitzak lidl

Check deze link om de opblaasbare zitzak te bestellen 

De precieze afmetingen van de luchtzak verschillen per kleur. De groene ligzak is (gevuld) 180 x 80 centimeter (draagkracht: 200 kg). De rode en blauwe Airlounge zijn 180 x 90 cm (draagkracht: 200 kg). De oranje is een maatje kleiner, namelijk 135 x 80 cm (draagkracht: 110 kg). Wanneer hij in zijn verpakking zit is hij slechts 35 x 22 x 5 centimeter groot.

De CRIVIT® Airlounge is nu te bestellen op de Lidl site voor €12,99. En wil je het feestje nou helemaal afmaken? Check dan ook meteen even de partyspeaker van de Lidl, waarop jouw favoriete bangers tot leven komen.