Lidl heeft veel voor weinig

Op 10 mei 2020 is de Grand Prix van Spanje in Barcelona. Je kunt met deze voordelige deal van Lidl kiezen uit 2 arrangementen. Bij het eerste arrangement krijg je 3, 4 of 5 overnachtingen in het hotel Reymar in Malgrat de Mar. Hier krijg je elke dag zowel een ontbijt- als dinerbuffet. Op de dag van de race neem je de inbegrepen transfer naar het parcours en krijg je toegang tot het circuit om de Grand Prix van Barcelona te aanschouwen. In het tweede arrangement heb je toegang tot alle drie de dagen op het circuit, dus inclusief de vrije training en kwalificatie.

Je kunt ook nog upgraden naar zitplekken op de tribune G, bij de video-wall. Het eerste arrangement heeft een prijs vanaf 199,- euro per persoon en de tweede is 235,- euro p.p. Je hebt toegang tot het ‘Pelouse’ gebied als toeschouwer. Hier kun je vrij rondlopen en door de schuine hellingen heb je altijd zicht op het parcours.

Eerste overwinning voor Max Verstappen

Onze Nederlandse trots op de Formule-1 parcours, Max Verstappen, heeft hier zijn eerste zege ooit gevierd. Hiermee heeft hij een eerste wereldwijde indruk gemaakt en zichzelf op de kaart gezet als absolute top met wie rekening gehouden moet worden op het parcours. Dit was op 15 mei 2016, en bijna exact vier jaar later heeft hij weer een goede kans. Misschien dat hij dit kunstje weer kan herhalen en als eerste over de streep komt met zijn Red Bull. Een week na de Grand Prix van Nederland kun je hierbij zijn.

Circuit de Barcelona-Catalunya

Het circuit van Barcelona is 4,7 km lang en heeft met de afwisseling van lange rechte stukken en complexe bochten een uitdagend parcours. Hierdoor belooft het een spannende race te worden op het asfalt van Spanje. Nadat Lewis Hamilton hier drie keer op rij er met de overwinning vandoor is gegaan, is het tijd dat Max Verstappen weer titelhouder wordt. De Grand Prix wordt op het parcours in Montmeló gehouden sinds 1991, toen was Verstappen nog niet eens geboren.