De ideale barbecue

Bij een goede zomer hoort ook het traditionele eetfeest in de buitenlucht. De barbecue mag dus weer tevoorschijn worden getoverd. Mocht je bij het afstoppen van de buitenkeuken nu toch denken dat het beter is om een nieuwe BBQ te kopen, dan heeft Lidl een leuke aanbieding in de vorm van de Grillchef by Landmann. Deze compacte barbecue heeft alles in huis om van de zomerse avonden een waar feest te maken.

Lidl BBQ

Check deze link voor meer info over de Grill Egg

De Lidl verkoopt nu ook een bbq

De Grillchef van Landmann die nu bij Lidl te koop is, is eigenlijk een logisch vervolg op de serie Kamado grills. Dit type bbq’s hebben hun oorsprong in Japan en Azië. Dit type borduurt voort op de oude traditie van voedselbereiding waarbij vooral kleiovens werden gebruikt. Het grote voordeel is dat de Grillchef van Landmann meer is dan een simpele bbq. Zo kun je er pizza’s mee bereiden, brook bakken en het vlees heerlijk langzaam garen met behoud van alle smaakaccenten.

De Grill Egg is gewoon online te bestellen

De grill is voorzien van een dikwandige keramische schaal. Dit zorgt ervoor dat de oven nagenoeg perfect wordt afgesloten en de hitte optimaal wordt verdeeld. Het deksel is voorzien van een thermometer zodat je eenvoudig de juiste temperatuur kunt instellen en je nooit het vlees op de verkeerde manier kunt bereiden.

De Grillchef van Landmann is enkel online te bestellen en de voorraad is beperkt. Ben er snel bij, want momenteel geldt een korting van 15%. Wil je deze zomer je gasten extra verrassen met een perfecte bbq, wees er dan snel bij.