Max Verstappen heeft een knap zusje

We hopen er met z’n allen op dat Max Verstappen het komende seizoen voor het eerst wereldkampioen in de Formule 1 gaat worden. Doordat het nieuwe Formule 1 seizoen is uitgesteld, en het nog maar de vraag is wanneer het seizoen wel eindelijk gaat beginnen, moeten we het ergens anders zoeken. En nu zijn we erachter gekomen dat Max Verstappen een zusje heeft die eigenlijk heel erg knap is. Zij gaat door het leven als Victoria-Jane Verstappen. Gelukkig is ze actief op Instagram waardoor we regelmatig kunnen genieten van mooie plaatjes.

Victoria-Jane Verstappen

Victoria Verstappen is het jongere zusje van Max Verstappen. Ze is 21 jaar oud en zit niet stil. Zo is ze een eigen lifestyle fashion brand begonnen die de naam “Unleash The Lion” draagt. Ze geeft aan dat alle kleding die ze zelf ontwerpt, ze zelf ook wel zou willen dragen. Als je van dit merk kleding koopt dompel je je dus helemaal onder in de stijl van Victoria Verstappen. Dit is niet het enige wat ze doet. Tijdens raceweekends van haar broer beheert ze namelijk zijn Instagrampagina: “Ik ga naar alle races en fotografeer voor de social media kanalen van Max”.

Andere zusjes van bekendheden

Max Verstappen is niet de enige BN’er die nog een heel mooi zusje heeft rondlopen waar wij niks van af wisten. Olcay Gulsen heeft bijvoorbeeld een heel mooi zusje die sprekend op haar lijkt. Ook bij Yolanthe lijken de genen die vrouwen mooi maakt in de familie te zitten. We hebben hieronder de beste foto’s van de knappe Victoria Verstappen op een rijtje gezet:

View this post on Instagram

๐ŸŒˆ

A post shared by Victoria-Jane Verstappen (@victoriaverstappen) on

View this post on Instagram

Monaco ๐Ÿ’•

A post shared by Victoria-Jane Verstappen (@victoriaverstappen) on