Olcay Gulsen ken je vast wel

Olcay Gulsen is een zakenvrouw en mode-ontwerpster. Inmiddels is ze ook een bekend gezicht in het Nederlandse televisielandschap. Ze deed bijvoorbeeld mee aan het tv-programma Wie is de Mol? en is vaak te gast in RTL Boulevard. Ook zou je haar kunnen kennen als de vriendin van Ruud de Wild.

View this post on Instagram

coffee & @ruuddewild

A post shared by Olcay Gulsen (@olcay) on

Goed nieuws: Op Instagram kwamen we het knappe zusje van Olcay Gulsen tegen.

Dolshe Gulsen is het knappe zusje

Dolshe Gulsen heeft vier zussen en één broer. Naast Olcay heten haar zussen Georgina, Venus en Yasmin. Haar broer heet GΓΆkhan. De kinderen van de Gulsen familie hebben geen makkelijke jeugd gehad. Dit is volgens Olcay misschien ook wel de reden waarom alle zussen zo’n goede band hebben. Dolshe Gulsen zou je net als Olcay Gullsen van de tv kunnen herkennen. In het programma shownieuws is ze namelijk de lifestyledeskundige.

Niet alleen Olcay heeft een beeldschoon zusje waar je misschien nog niets van af wist. Ook Yolanthe heeft namelijk een zusje om je vingers bij af te likken.

Dolshe heeft veel volgers op Instagram

Dolshe lijkt sprekend op Olcay. Daarom is het soms best lastig om de twee uit elkaar te houden. Dolshe heeft inmiddels al 80 duizend volgers op Instagram. Wij hebben de beste foto’s van haar speciaal voor jou geslecteerd: