Het is geen geheim meer dan Geraldine Kemper één van de mooiste Nederlandse blondines is. Hoewel ze natuurlijk de looks heeft, is dit statement niet volledig op haar uiterlijk gebaseerd. Iedere keer wanneer we de televisie aanzetten en we zien haar gezicht voorbijkomen, maken we een sprongetje in de lucht. Haar leuke lach en spontaniteit maken haar leuker en leuker. En als dat niet genoeg is, plaatst ze ook nog eens vermakelijke foto’s op haar Instagram account.

Geraldine Kemper toont de wereld haar blote billen

Geraldine Kemper plaatste zojuist een foto met haar blote billen op Instagram met de tekst “Queen of the world.” En we moeten haar toch echt gelijk geven: na deze foto is ze onze enige echte Queen of the world.

View this post on Instagram

Queen of the world 🌍

A post shared by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper) on

Het mag geen wonder heten dat de likes massaal binnenstromen. We denken dat iedere man deze foto wel even wil bekijken en wil wegdromen met de oh zo leuke en spontane Geraldine.

Is Geraldine de perfecte vrouw?

“Perfectie bestaat niet”, onzin! Als het aan ons ligt zou er in de encylopedie een foto van Geraldine moeten staan bij het begrip perfectie. Ze is reislustig, heeft een leuke kledingstijl, maakt jou met haar humor aan het lachen en is een enorm knappe vrouw op een natuurlijke wijze. Het totaalplaatje.

We snappen maar al te goed dat je geen genoeg kan krijgen van de leuke Geraldine. Speciaal daarom hebben we ook nog een aantal topless foto’s voor je, waar ook de spontaniteit van af straalt. Dat maakt het voor jou wat makkelijker om de dag door te komen.