Hobby’s voor jou en je vrienden

De onderstaande mannenhobby’s kan je samen met je vrienden doen. Wat is jouw favoriet?

Aan jullie body werken

Je kan natuurlijk ook allerlei diƫten volgen, maar dit is ook niet altijd feest. Tenzij je natuurlijk het carnivoordieet volgt, de meest mannelijke manier van afvallen. Toch is het wel fijn om met iemand te sporten. Dit geeft je meer motivatie en afzeggen gaat niet meer zo makkelijk. Duik lekker een parkje of ga op zoek naar een fitness-rek. Bovendien kan je er een soort strijd van maken: wie krijgt de gezondste leefstijl en de grootste muscles? Laat die summer-body maar komen.

samen sporten

De wereld ontdekken

Natuurlijk een uitstekend alternatief voor een lange, verre reis: een roadtrip in Europa. Met een dergelijke route ontdek jij alle mooie plekken en steden die je kan bedenken op Europese bodem. Je kan de trip helemaal vormen naar jouw wensen en manier van reizen. Met het vliegtuig, de trein, een busje of met de fiets; hoe jij – en je beste vriend – het maar wil. Succes!

Samen klussen

Uiteraard moeten er ook mannenhobby’s komen waarbij de handen even lekker vuil worden gemaakt. Dus bel je maat, want jullie moeten gereedschap kopen. Tegenwoordig wordt er veel met containers gewerkt. Het is redelijk eenvoudig om aan te komen en wat je hier allemaal mee kan maken is indrukwekkend. Zo is een containerzwembad heel tof om in elkaar te zetten.

De kunst van het golfen onder de knie krijgen

Een moment om even tot jezelf te komen, maar toch bezig te zijn. Lekker over de baan wandelen en even goede gesprekken hebben met je beste maten. Het is een sportieve maar toch zeer ontspannen hobby. Ook is het leuk dat je deze sport op latere leeftijd nog steeds kan beoefenen. Een hobby voor het leven.

mannen hobby's

Scheuren in karts

Omdat de het de komende tijd erg heet wordt buiten, is het voor een aantal toch verstandig om even binnen te blijven. Zo hoef je niet een hele fles zonnebrand op te spuiten, want jij zit lekker koel binnen. Wat is nou een gave indoor activiteit? Uiteraard, karten! Gelukkig ben je niet beperkt tot 1 baan, want met deze 5 toffe kartplekken in Nederland zit je zeker goed.