In Nederland kunnen we op veel plekken terecht om te karten. Wij selecteerden 5 diverse en toffe plekken om een middag tegen elkaar te racen.

1. Kombikart Circuit Nieuw Zevenbergen – Berghem (outdoor)

Tussen ’s Hertogenbosch en Nijmegen, ligt het dorpje Berghem. Berghem (of all places) is de plek om te karten. Dit 1300 meter lange en 8 meter brede outdoor circuit biedt legio mogelijkheden. Zo kun jij jouw eigen kart meenemen, met vrienden gaan karten of op een bedrijfsuitje. Wat het circuit net dat beetje extra race ervaring geeft is het feit dat het buiten gelegen is.

2. De Fabrique – Utrecht (indoor)

Voor Utrecht en omgeving is Kartfabriek de locatie om te gaan indoor karten. Naast karten kun je in De Fabrique ook terecht om te lasergamen of om te ontsnappen uit Prison Island. Deze activiteiten zijn natuurlijk leuk om samen met je collega’s te doen, maar misschien nog wel leuker met je vrienden.

karten toro rosso redbull man man

3. Icekarten – Rucphen (indoor)

Iedereen heeft wel eens gekart. Maar heb jij wel eens op het ijs gekart? In het gezellige dorpje Rucphen vind je namelijk indoor ijskartbaan (en skibaan). Ijskarten doe je op deze ijsvloer in speciale elektrisch aangedreven karts met spikebanden. Je glijdt met deze karts over het ijs en maakt bochten door te driften. Een toffe ervaring om eens gedaan te hebben met je maten. Verstappen knalt in zijn F1 van de piste.

ijskarten rucphen karten man man

4. Kartcentrum lelystad (outdoor)

Bij Kartcentrum Lelystad kart je buiten. Met de sterke 390cc motor karts scheur je over het 735 meter lange circuit. Voor de diehard coureurs heeft Kartcentrum Lelystad ook iets te bieden; de ROTAX MAX race kart. Dit is een tweetakt kart die een topsnelheid heeft van meer dan 100 km/u. Nu lijk je al wat meer op Max Verstappen.

circuit lelystad kartbaan karten man man

5. Euro kartracing – Groningen (indoor)

In Groningen is een spectaculaire indoor kartbaan gevestigd. Bij Euro Kartracing & Bowling race je over de brug van ‘Spa Francorchamps’ of door de spectaculaire bochten van ‘Monaco’. De unieke geluids- en lichteffecten geven u het gevoel een echte 24-uurs race te rijden. Wie is sneller?

indoor euro kartbaan gorningen

Is drone racing de Formule 1 van de toekomst?