Hondenbed te koop bij de Lidl

Mensen kunnen met steen en been klagen over de hitte, maar denk eens al die arme viervoeters. Die kunnen niet even comfortabele schoenen aantrekken en over het kokendhete asfalt draven. Maar daar hebben we iets op. Oké, je moet ‘m wel even op plaats van bestemming krijgen, maar zodra ‘ie daar is aangekomen zit je rakker ideaal met dit hondenbed van de Lidl. We horen je al denken; ik kan toch ook gewoon een matje neerleggen. Maar dat is iets te makkelijk. Want dit hondenbed is van alle gemakken voorzien. Je gedomesticeerde ondersoort van de wolf ligt in een verhoogde positie, zodat hij kan genieten van de ultieme luchtcirculatie en zal de hitte van de ondergrond geen gevaar zijn.

Check deze link voor meer info over het hondenbed

Ultieme hangplek

Ook de achtertuin kan het een linke plek zijn voor je harige vriend. Maar hier geven wij dus een voorzet op dé oplossing, jij hoeft ‘m alleen maar binnen te ko(p)pen. Het hondenbed weegt slechts 2,5 kilo en is gemakkelijk in en uit elkaar te zetten. Zodra ‘ie staat kan jij weer doorgaan met je eigen leven en kan je hond weer bezig zijn met wat ‘ie het liefst doet. Boven het ‘bed’ zelf zit een soort tent met van die buigbare stokken. Die zal je hond beschermen van alle elementen die er in dit land op ‘m af kunnen komen. Maar toch vooral de zon. Tegen hagel zal dit object geen weerstand bieden. Dus hou ‘m zo nu en dan wel even in de gaten.

 

Het bed is gelimiteerd tot en met 60 kg, dus pas even op voordat een volgroeide Sint-bernard de gloednieuw aankoop door z’n fundering laat zakken. Hoe lief en trouw die dan ook mag zijn. Maar welk kolossaal bedrag wordt er voor dit comfortabele reddingsmiddel? Nou, dat valt wel mee. Voor een bedrag van €24,99 ga jij je viervoeter een uiterst relaxt leven bezorgen. Klik op deze link om hem in huis te halen.