Dit is de ultieme gadget

Deze hangmat is een gadget die mensen graag in huis, of beter gezegd, op werk zouden willen hebben. Het is namelijk geen gewone hangmat. Deze kan je heel makkelijk aan je eigen bureau bevestigen op je werk zodat jij ongestoord kan ‘brainstormen’.

Hangmat

Hangmat van UPLIFT Desk

De hangmat is gemaakt door UPLIFT Desk. Zij wilden een hangmat ontwikkelen die perfect zou zijn voor op kantoor. En één ding is zeker: dat is ze zeker gelukt. Iedere werknemer zou blij zijn als ze de ‘Under Desk Hammock’ in hun kerstpakket zouden vinden. Doordat je de hangmat onder je eigen bureau kan bevestigen zullen je collega’s waarschijnlijk niet de kans krijgen om je te storen. Dit is dus veel fijner dan een dutje doen in de stoel die naast het koffiezetapparaat staat. Daarnaast zul jij je in deze hangmat onder je eigen bureau begeven waardoor het ook niet per se heel erg opvallend is dat jij een dutje aan het doen bent. Misschien denken je collega’s wel dat je gewoon even een bezoek aan het toilet aan het brengen bent terwijl jij eigenlijk gewoon onder je eigen bureau slaap zit in te halen van afgelopen nacht.

Werken op kantoor is comfortabeler dan ooit

Met deze hangmat op zak hoef jij geen feestjes meer te missen voor je werk. Je zal op je werk namelijk af en toe een dutje kunnen doen en zo wat slaap kunnen inhalen. De hangmat ligt ook nog eens ontzettend lekker waardoor jij makkelijk indut. Ook als je niks te doen hebt op je werk kan je even in je favoriete gadget gaan liggen om een filmpje te bekijken op je telefoon. Door het zijvakje kan je jouw mobiel ook nog eens makkelijk wegstoppen op het moment dat je even een powernap wil doen.

Als jij nu nog vanuit huis werkt kan je natuurlijk een dutje doen wanneer je maar wilt. Als dit eigenlijk iets te verleidelijk voor je is wil je vast wel weten hoe je productiever vanuit huis werkt. Deze opberger zal er overigens voor zorgen dat thuis werken nog relaxter wordt.