Daphne Deckers is een bekend model

Daphne Deckers is een vrouw met vele talenten. Zo is ze schrijfster, heeft ze geacteerd en gepresenteerd. Waar wij vooral blij van werden is dat Daphne Deckers ook fotomodel was. Zo heeft ze onder andere in de Playboy gestaan. Nu ze wat ouder aan het worden is laat ze het modellenwerk een beetje links liggen. Gelukkig is het voor haar dochter, Emma Deckers, geen enkel probleem om het stokje van haar moeder over te nemen.

Daphne Deckers heeft haar dochter gekregen samen met Richard Krajicek met wie ze al sinds 1999 getrouwd is. Ook Richard Krajicek is een succesvol iemand. Hij wordt door velen gezien als Nederlands meest succesvolle tennisser ooit en heeft dan ook Wimbledon gewonnen. Daphne en Richard zijn dus een echt powerkoppel. De verwachtingen voor hun dochter Emma zijn dan ook erg hoog. Ze stelt ten allerminste teleur en wij zullen je laten zien waarom.

Emma Deckers

Het kan zijn dat jij nog nooit gehoord hebt van Emma Deckers. Dat is helemaal niet gek want zij is momenteel een carrière aan het opbouwen in Amerika. Ze heeft namelijk in Amerika een acteeropleiding gedaan die ze succesvol heeft afgerond. Inmiddels heeft de 22-jarige schoonheid al verschillende acteerrollen gehad en gaat ze een veelbelovende toekomst tegemoet. Als haar acteercarrière niet helemaal wordt wat ze ervan hoopt raden wij haar aan om dezelfde kant als haar moeder op te gaan en model te worden.

Andere dochters van bekendheden

Wist je dat ook Ronald de Boer een prachtig dochter heeft? Demi de Boer is de naam. Ook de dochter van Danny de Munk mag er zijn. Bekijk hieronder nog een aantal foto’s van de prachtige Emma Deckers:

View this post on Instagram

Late afternoon pics 🌱🌿

A post shared by Emma Deckers (@emmadeckers) on

View this post on Instagram

Hi 🤓

A post shared by Emma Deckers (@emmadeckers) on