Bo de Munk kan dansen als de Pussycat Dolls

Het is overduidelijk dat vader Danny het musicaltalent heeft doorgegeven aan dochter Bo de Munk. In Dance Dance Dance, het programma van SBS6 waarin bekender Nederlanders meedoen, waren veel bekenden te zien. Zo hebben we onder meer Sharon Doornson met Géza Weisz gezien, het trio van OG3ENE en uiteraard Danny en Bo de Munk. Of Bo de Munk net als een echte musicalster kan zingen weten we nog niet, maar het talent en de uitstraling heeft ze zeker.

Zo vader, zo dochter

Danny de Munk is al sinds jaar en dag bekend uit zijn rollen in de Amsterdamse drama-musical Ciske de Rat. Hij was pas twaalf jaar toen hij de hoofdrol kreeg in de speelfilm die in 1984 uitkwam en had gelijk al een nummer één-hit te pakken met het openingsnummer Ik voel me zo verdomd alleen. Na wat andere plaatjes en hitjes gemaakt te hebben belandde hij in de musicalwereld en heeft hij veel hoofdrollen gehad. Tussen 2007 en 2009 belandde hij terug in zij eerste rol in de musical Ciske de Rat en leek het cirkeltje na bijna 25 jaar rond. Ondertussen was hij getrouwd en had hij twee kinderen gekregen, waaronder Bo de Munk.

Niet voor niks een trotse vader

Bo de Munk is niet het enige kind van Danny dat voorbijkomt op de Instagrampagina van de Amsterdammer. Ook Davy, die iets jonger is, ontvangt via sociale media een deel van de stortvloed aan liefde van paps. Maar hoe Bo zichzelf presenteert op televisie en haar eigen Instagram is toch wel iets wat niet gauw gaat vervelen. Mocht ze over tien jaar nog geen relatie hebben, zou ze zich net als Gaby Blaaser kunnen opgeven voor het programma de Bachelorette. Grote kans dat de aanmeldingen binnen stromen. Dit is vast niet het laatste dat we gezien hebben van deze schone dame.

Een sensuele dans van Bo de Munk!

Maak plaats Beyoncé, wij hebben Bo De Munk! 😍😍

Geplaatst door Shownieuws op Zaterdag 12 oktober 2019

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bo de Munk🦋 (@bodemunk_)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bo de Munk ♡ (@bodemunk_)