De Bachelorette wordt nu pas leuk

De populaire datingshow De Bachelorette is een programma waarin een bekend persoon op zoek gaat naar een relatie. Aan de hand van afvalrondes blijft er uiteindelijk één persoon over die de ware moet zijn en het hart kan veroveren. Het was een mega-hit in de VS en nu komt er komend jaar in Nederland een eerste seizoen van. Er waren in 2017 al afleveringen van de mannelijke versie De Bachelor te zien op Net5 maar nu komt er dus ook een vrouwelijke versie. Hierin staat Gaby Blaaser centraal.

Gaby Blaaser gaat op zoek naar de droomman

In het eerste Nederlandse seizoen van De Bachelorette is niemand minder dan Gaby Blaaser de vrouw wiens hart veroverd zal moeten worden door de mannen die zich aangemeld hebben. Gaby Blaaser is bekend van de tienerserie SpangaS waar ze in haar jongere jaren in speelde. Dit heeft ze tot 2010 gedaan en tussen 2014 en 2016 had ze de rol van Sacha Kramer in Goede Tijden, Slechte Tijden. Gaby was in 2016 ook nog 9 afleveringen te zien in dat seizoen van Expeditie Robinson. Sinds ze daar weg is heeft ze geen grote rollen meer gehad en heeft ze zich gestort op Instagram. Daar heeft ze nu bijna 300.000 volgers en is ze een echte influencer te noemen.

Genoeg mannen die met haar willen eindigen

Sinds Gaby Blaaser zoveel van zichzelf op Instagram deelt is de aandacht van mannen veel meer geworden. Ze schroomt niet om haar rondingen op pikante wijze vast te leggen en deze te delen met haar volgers. Dit zorgt voor heel veel likes, reacties en aandacht, maar hier doet ze ook veel moeite voor, zei ze bij RTL Boulevard. “Op Insta zoek ik altijd naar de mooiste manier om te poseren. Liefst een tikkeltje ordinair. (…) Ik werk keihard voor mijn lijf. Ik houd van strak met curves.”

In het voorjaar van 2020 komt De Bachelorette op Videoland en tot die tijd moeten we het doen met al het moois dat ze op Instagram met ons deelt.

View this post on Instagram

👀

A post shared by Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) on

View this post on Instagram

Who’s ready for 2020?

A post shared by Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) on