De duurste auto op Marktplaats

Een wagen van deze absolute buitencategorie tref je maar zelden op het online landschap, laat staan in de boze buitenwereld. Het is dan ook speelgoed voor de allerrijksten. En zelfs voor deze elitegroep is dit een imposante blikkenvanger – er zijn er dan ook maar 599 van in elkaar geknutseld. Dat is dan ook het minste wat je verwacht voor een auto die pas de deur uit gaat voor een monsterlijk bedrag van €525.000,00. Geen alledaagse aanschaf. Met zo’n gevaarte wil je geen schade rijden, dat is zeker.

Specs van de Ferrari 599 GTO F1

Met 1.495 kg schoon aan de haak accelereert de Ferrari GTO F1 van 0-100 in slechts 3 seconden. Dat wordt allemaal mede mogelijk gemaakt door de 670 pk die onder de kap ongestoord z’n werk doet. Het exterieur van de black beauty is bespoten met metallic zwart wat een genot voor het menselijk oog is. De rode accenten die je terugziet in het interieur, de zijspiegels, de motorkap en natuurlijk de remklauwen doen daar nog een schepje bij op. Om nog maar te zwijgen over de lederen bekleding. Over het algemeen ziet ‘ie er nog spat zuiver uit en de en tellerstand van 14.491 km suggereert dat deze bak nog wel een aardig tijdje mee kan gaan.

ferrari Marktplaats te koop

Mocht je serieus geïnteresseerd zijn in de koop van dit paardje, check dan de advertentie op Marktplaats. Tel uit je winst.