Bond girls, welke horen er in de top 5?

De Bond girls zijn soms bondgenoten, soms vijanden en soms is het amper te peilen. Maar de Bond meiden hebben al meer dan 50 jaar agent 007 bijgestaan. Ter ere van die ongelooflijke nalatenschap en de vele actrices die eraan hebben bijgedragen, willen wij deze dames even terughalen. Wij bekijken hoe de meiden er vandaag de dag uit zien.

Teri Hatcher

Teri is bekend geworden door haar rol in de televisieserie Lois & Clark. In 1997 maakte ze haar debuut als Bond girl toen ze de rol van Paris Carver speelde in Tomorrow never dies’.  In 2006 maakte Hatcher bekend dat ze als kind seksueel is misbruikt waar niemand iets van wist. Haar aanklacht werd doorgevoerd en de zaak wist ze te winnen.

Bond girls MAN MAN


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Teri Hatcher (@officialterihatcher) op

Izabella Scorupco

Izabella is geboren in Polen. Meerdere malen is zij verhuisd voor haar carrière. Als kind was ze al actief in veel muziek en drama lessen. Door deze succesvolle start heeft zij een mooie rol gekregen in de Bond film Golden Eye. Tegenwoordig is ze vooral actief als zangeres en host op tv shows.

Bond girls MAN MAN

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door IZABELLA SCORUPCO (@izabellascorupco) op

Denise Richards

Begonnen als model en zo doorgerold als actrice in de jaren negentig. In 2004 heeft ze als model in de Playboy gestaan, dat moeten we er natuurlijk ook bij vermelden. Dit is niet voor iedereen weggelegd dus Denise: welkom in in het rijtje van mooiste Bond girls!

Bond girls MAN MAN

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Denise Richards (@deniserichards) op

Halle Berry

Deze actrice en model is eigenaar van een Oscar. Met haar rol in Monster’s Ball won de de Oscar voor beste actrice, hiervoor mag ze dan ook zeker in het zonnetje gezet worden. Ze kreeg verder nog 25 andere acteerprijzen, dus op dat gebied zit het wel snor. Gelukkig voor haar is ze na al die jaren ook nog eens een genot om naar te kijken. Wat vinden jullie van Halla Berry?

Bond girls MAN MAN

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Halle Berry (@halleberry) op

Olga Kurylenko

Olga is een van de recentere Bond girls. In 2005 begon ze haar film carrière en 3 jaar later kreeg ze de rol in de film Quantum of Solace. Tot op heden is ze nog steeds actief als actrice en dit gaat haar goed af. Deze Oekraïense vrouw is werkelijk waar een genot om naar te kijken.

Bond girls MAN MAN

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Olga Kurylenko (@olgakurylenkoofficial) op


Nu we een aantal mooie vrouwen in de Bond films hebben uitgelicht is er nog een ding dat we kunnen vermelden. Dit zijn de 10 tofste James Bond auto’s die je in de films hebt gezien.