Franse actiefilm op Netflix

Frankrijk staat bekend om zijn stokbroden, chansons en prachtige wijnvelden. Na het zien van Balle Perdue weten we dat Fransen ook goed zijn in het maken van actiefilms, want dit is een echte must-see op Netflix. Zo heeft deze productie alle ingredi√ęnten van een goede actiefilm: spectaculaire auto-achtervolgingen, brute personages en harde vechtsc√®nes.

Balle Perdue

Waar gaat Balle Perdue over?

Lino is automonteur wanneer hem iets dramatisch overkomt. Hij wordt namelijk beschuldigd van een moord die hij niet heeft gepleegd. Hij kan echter niet aantonen dat hij onschuldig is, wat hem in een lastige situatie brengt. Hij wil er alles aan doen om te laten zien dat hij onschuldig is. Daarom wil hij als bewijs de kogel vinden waarmee de moord gepleegd is. Deze belangrijke kogel zit in het auto van de slachtoffer. De auto wordt echter vermist waardoor Lino voor een moeilijke opgave staat de auto op te sporen en de kogel te vinden. Alsof dat al niet genoeg is moet hij ook nog eens zien te dealen met een corrupte agent. Hierdoor moet Lino tot het uiterste gaan om zijn naam te zuiveren.

 

De film wordt geregisseerd door Guillaume Pierret. In de filmwereld is hij nog geen grote naam, maar na deze film zou daar zomaar verandering in kunnen komen. We kunnen wel zeggen dat de film die sinds een paar dagen op Netflix staat een succes is. Hij staat namelijk met verve in de Netflix top 10.

Andere vette actiefilms op Netflix

Heb jij Balle Perdue al gezien? Dan staan er ook nog wel een aantal andere vette actiefilms op Netflix die wij je aan kunnen raden. Wat denk je bijvoorbeeld van de film Warrior met Tom Hardy, of Elite Squad: The Enemy Within die gaat over de Braziliaanse drugsoorlog?