Netflix is onze beste vriend

In deze tijden is Netflix ons nummer 1 tijdverdrijf. Daarom hebben we al een aantal films uitgelicht die jij zeker moet kijken: Joe Cole speelt in deze keiharde gevangenisfilm A Prayer Before DawnDe film Elite Squad: The Enemey Within gaat over de harde Braziliaanse drugsoorlog. Dit zijn 5 nieuwe films en series die deze maand op Netflix komen. De film Warrior met Tom Hardy moet je ook gezien hebben.

Joel Edgerton

De film Warrior staat op Netflix

Warrior wordt geregisseerd door Gavin O’Connor. De twee hoofdrollen in de film worden gespeeld door Tom Hardy en Joel Edgerton. De eerstgenoemde speelt Tommy, die na 14 jaar weg te zijn geweest van huis weer terugkeert. Ondanks zijn slechte band met zijn vader vraagt hij zijn vader hem klaar te stomen voor het grootste mixed martial arts toernooi ter wereld. Tommy’s broer Brendan heeft een verleden als ex-bokser en besluit ook mee te doen aan dit toernooi door de slechte financiële situatie waar zijn gezin zich in begeeft. Brendan en Tommy hebben geen sterke band en al jarenlang geen contact. Hoe zal het de mannen vergaan in dit keiharde toernooi?

Tom Hardy Warrior

Tom Hardy schittert in veel films en series

Tom Hardy speelt een belangrijke rol in deze film. En we kunnen je vertellen dat hij weer een topprestatie heeft geleverd. Dit is eigenlijk al genoeg reden om deze film te bekijken. Ben je nou op zoek naar andere films met Tom Hardy? Dan raden wij deze zes Tom Hardy films aan. Ook kan je voor de de film Capone gaan waarin Tom Hardy een meedogenloze gangsterbaas speelt. Zoals je weet speelt ook Joel Edgerton een belangrijke rol in Warrior. Hem kan je kennen van de Netflix film Bright waarin hij samen met Will Smith op elven jaagt. Bekijk hieronder de trailer van Warrior: