Nieuwe films en series op Netflix in mei 2020

Van het grote aanbod op Netflix kunnen we al langere tijd genieten op Netflix. Zo schreven we eerder al over de 20 beste documentaires die op Netflix te vinden zijn. Tegelijkertijd blijven er elke maand weer nieuwe films en series bijkomen. Deze titels kunnen we in mei 2020 verwachten.

Into The Night

Sinds een tijd komen er Vlaamse films en series naar Netflix. Eerder zagen we al De Twaalf, nu is het de beurt aan deze Netflix Original. De aarde wordt na een kosmische ramp bedreigt door de zon. Terwijl het ene na het andere slachtoffer valt, wordt er hoog in de lucht een vliegtuig gekaapt. De kaper wil de nacht in vliegen om te ontkomen aan de zon. Het zorgt voor veel spanning op grote hoogtes in Into The Night. Vanaf 1 mei is de serie te zien.

 

Run All Night

In deze vette actiefilm speelt Liam Neeson een ex-huurmoordenaar. Wanneer zijn zoon bijna het slachtoffer lijkt te worden van een aanslag, weet Neesons personage dit te voorkomen. Hiervoor moet hij wel de zoon van zijn vroegere baas (Ed Harris) neerschieten. Die laat dit niet zomaar gebeuren. Het zorgt voor een woeste nachtelijke achtervolging waarbij vader en zoon er alles aan moeten doen om in leven te blijven. Van alle nieuwe films en series op Netflix lijkt deze film de spannendste. Een aanrader dus. Vanaf 1 mei staat de film op Netflix.

 

Black Mass

Deze film is gebaseerd op waargebeurde verhalen. Johnny Depp is haast onherkenbaar als één van de meest beruchte Amerikaanse bendeleiders: James Joseph Bulger, bijgenaamd Whitey. Hij had het grootste deel van de georganiseerde misdaad in Zuid-Boston in handen. Problemen met een rivaliserende bende zorgen er uiteindelijk voor dat als hij informant gaat werken. Onder andere Adam Scott en Benedict Cumberbatch spelen een rol in de film. Vanaf 1 mei is Black Mass één van de nieuwe films en series op Netflix.

 

Ocean’s Eleven

Het is één van de klassiekers onder de actiefilms. Voordat we allemaal massaal konden genieten van La Casa de Papel, was er Ocean’s Eleven (en later de gevolgen ervan). Onder leiding van Danny Ocean, gespeeld door George Clooney, wordt een groep professionals samengesteld. Zij werken samen om een groep casino’s te beroven. Met rollen van onder andere Matt Damon en Brad Pitt is dit één van de nieuwe films en series die je (nogmaals) gezien moet hebben. Vanaf 2 mei staat de film op Netflix.

 

White Lines

De makers van La Casa de Papel hebben zeker niet stilgezeten. Nadat de serie lang werd geproduceerd, is White Lines binnenkort te zien. Een vrouw brengt een bezoek aan Ibiza. Niet om te feesten, maar om een moord op te zoeken. Jaren geleden was haar broer namelijk een beroemde DJ op het eiland, totdat hij werd vermoord. Zij probeert te ontdekken wat de waarheid is. Nog even geduld: vanaf 15 mei kunnen we zien of dit haar lukt.