Maker La Casa de Papel zit niet stil met White Lines

We zijn allemaal nog druk bezig met het vierde seizoen van La Casa de Papel dat recent op Netflix verscheen. Voorlopig moeten we echter nog wachten op La Casa de Papel seizoen 5. Ben jij groot fan van de serie, dan is er één persoon die jij daarvoor voornamelijk moet danken. Dat is namelijk Alex Pina. Hij schreef én bedacht de serie over de bendeleden. Hij werkte ook aan de serie White Lines. De productie voor de serie was al lang bezig. Nu is er echter een trailer prijsgegeven. Wij zien meteen de gelijkenissen met eerder werk van de bedenker.

Mysterie van overleden broer ontrafelen in deze serie

White Lines gaat over Laura Haddock. Deze knappe blondine reist naar Ibiza af. Niet voor een ontspannen feestvakantie. Integendeel: twintig jaar na de moord op haar broer duikt zijn lichaam ineens op. Ze gaat op het feesteiland op zoek naar de waarheid. Het duurt niet lang voordat haar zoektocht haar kennis laat maken met de grimmige kant die het eiland blijkbaar ook heeft. Omringt door leugens en cover-ups moet zij er alles aan doen om de waarheid boven tafel te krijgen.

white lines op netflix serie

Deze Netflix serie toont gelijkenissen met La Casa de Papel 

Goed, in White Lines komen we geen gemaskerde overvallers tegen. Tegelijkertijd vermoeden wij dat liefhebbers van La Casa de Papel ook deze serie super vet zullen vinden. De trailer lijkt alles te hebben dat de Spaanse serie ook heeft: van achtervolgingen tot gewelddadige confrontaties, en van intrige tot een flinke dosis liefde en seks. Het feit dat deze serie voornamelijk gaat over Laura Haddock, in plaats van een grote cast, is wel opvallend. Tegelijkertijd zien we een aantal personages meerdere keren opduiken in de trailer. Wat hun precieze rol zal zijn in de serie is nog niet duidelijk. Vanaf 15 mei staat de serie op Netflix.