La Casa de Papel seizoen 4 is onderweg

Eerder lieten we je al weten wat de releasedatum van het vierde seizoen van La Casa de Papel is. De vroege releasedatum was een aangename verrassing, want de toekomst van de professor en zijn team aan bendeleden blijft nog onzeker. Seizoen drie eindigde immers met meerdere, zenuwslopende cliffhangers. Hoewel het vierde seizoen nog moet komen, is nu ook al La Casa de Papel seizoen 5 aangekondigd.

la casa de papel

La Casa de Papel seizoen 5 komt eraan

Voor fans van de Spaanse serie, die draait rondom bankovervallen, gijzelingen en onderliggende vriendschappen en vetes, hebben we wederom goed nieuws. Formula TV (een Spaanse tv-zender) en Spaanse kranten brengen dit nieuws omtrent La Casa de Papel seizoen 5. De opnames van dit vijfde seizoen zullen aan het begin van 2020 worden gestart.

Nog meer seizoenen van La Casa de Papel

Formula TV doet een voorspelling over dit vijfde seizoen, wat veel betekent voor de potentiële toekomst van de populaire show. Als we Formula TV namelijk moeten geloven, wordt er voor het vijfde seizoen weer gekozen voor een verhaal dat in twee delen wordt geknipt. Dit was eerder al het geval voor de eerste twee seizoenen, en nu ook voor seizoen drie en vier. Als Formula TV dus gelijk heeft, betekent dit dat het vijfde en zesde seizoenen ook samen één verhaal zullen vormen, waardoor we dus ook stilletjes kunnen hopen op een zesde seizoen.

Een mega populaire serie

Wie we in deze seizoenen zullen zien en welke nieuwe ontsnappings- of reddingsmissie er deze keren op de planning staan, is nog onbekend. De kans is echter zeer reëel dat we er weer net zo erg van zullen genieten als de eerste paar seizoenen. Het succes van die eerste paar seizoenen laat ons zien waarom Spaanse series zo verslavend zijn.