Spannende cliffhangers in La Casa de Papel 

In het derde seizoen van La Casa de Papel keerde het vertrouwde groepje criminelen weer terug. Ze kregen niet lang de tijd om te genieten van hun rijkdom, toen bleek dat één van hun bendeleden was ontvoerd. Om hem terug te krijgen werd een nieuwe operatie op touw gezet. Het derde seizoen hield ons in spanning over over de uitkomst van deze klus. Bovendien was het maar de vraag of onze gemaskerde helden het allemaal levend tot seizoen vier zouden schoppen. Binnenkort krijgen we gelukkig antwoord op al onze prangende vragen.

casa

Duidelijkheid over de release van seizoen 4

Het was lange tijd stil rondom de release datum van het vierde seizoen, maar daar is nu verandering in gekomen. Rodrigo de la Serna, de acteur die de rol van Palermo speelt, heeft namelijk een tipje van de sluier opgelicht. Hij meent in een interview dat het vierde seizoen al helemaal is afgerond. Wanneer dit seizoen op de planning staat? Dat is minder ver dan je denkt. In januari zou de serie namelijk al op Netflix verschijnen.

Redenen voor de snelle release

De meeste series doen veel langer over het aanleveren van een nieuw seizoen. Het blijft gissen naar de precieze reden voor de snelle release van La Casa de Papel. Het kan zijn dat de Netflix bang is voor grote concurrentie van andere streamingsdiensten, zoals het Disney+ dat er aan zit te komen. Ook kan het zijn dat dit het laatste seizoen gaat zijn en dat de makers van de serie het seizoen willen produceren nu het vorige seizoen nog vers in ons geheugen ligt. Op die manier kunnen ze met het laatste seizoen nog flink knallen.

casa

Spannend vooruitzicht

Wij kunnen niet wachten om de Professor, Tokyo en de rest van de groep criminelen weer te zien schitteren. De vroege release datum klinkt ons dan ook als muziek in de oren en we zullen zeker niet de enige zijn. Waarom spaanse series zo verslavend zijn? Wij hebben een paar redenen.