Disney+ is bijna zover

Vanaf 12 november is Disney de volgende gigant die een online streamingservice introduceert, Disney+ geheten. De streamingservice is duidelijk een reactie op het razend succesvolle Netflix, dat nog steeds elke week nieuwe films en series aan haar collectie toevoegt.

In tegenstelling tot Netflix, kiest Disney+ ervoor om niet hele seizoenen in één keer online te gooien, maar elke week een nieuwe aflevering openbaar te zetten. Slim, want zo zorgen ze er voor dat mensen langer abonnee blijven.

snowwhite

Een breed aanbod

Op het streamingsplatform zal een breed aanbod te vinden zijn. Niet alleen Disney-klassiekers zullen te zien zijn, maar ook films die zijn geproduceerd door Pixar, zoals Finding Nemo en Toy Story.

Bovendien wordt er niet maar alleen ruimte geboden aan animatiefilms. Ook grote producties als Pirates of the Caribbean, Star Wars en de Marvel-films zijn opgekocht door Disney en zullen te zien zijn via de streamingservice.

disney

Deze klassiekers blijven nostalgisch

Ook al blijft Disney bezig met het produceren van populaire en succesvolle animatiefilms zoals Frozen, onze voorkeur gaat toch uit naar de tekenfilms waar we allemaal groot mee zijn geworden.

Nu er van veel van deze films nieuwe versies worden gemaakt, zoals The Lion King, heerst bij ons de nostalgie naar het verleden. Niets leuker dan weer een keer opgaan in de verhalen van Peter Pan of Mowgli.

lion king

In afwachting deden wij een greep in de oude doos. Wedden dat jij je bij het lezen (en kijken!) van dit lijstje meteen weer kind voelt?

  1. Aladdin
  2. Bambi
  3. Dombo
  4. Jungle Boek
  5. de Kleine Zeemeermin
  6. de Leeuwenkoning
  7. Peter Pan
  8. Pinokkio
  9. Sneeuwwitje en de zeven Dwergen
  10. Winnie de Poeh