Nieuw op Netflix (week #37)

Deze films en series wil je niet missen. Sterker nog: grote kans dat je ze allemaal achter elkaar zal kijken. Wij selecteerden vier titels die nieuw op Netflix verschijnen deze week:

The I-Land (2019)

Een bekend voorbeeld van een serie waarin mensen op een onbewoond eiland moeten overleven is Lost. The I-Land is een moderne variant die meer science-fiction elementen bezit. In de serie worden tien vreemden wakker op een adembenemend, mysterieus eiland. Allemaal lijden ze aan geheugenverlies. Tijdens hun pogingen om van het eiland af te komen worden ze geconfronteerd met elkaar en het verraderlijke eiland. Al gauw verandert het paradijs waarin ze zich bevinden in een hel, als we de trailer moeten geloven.

De zeven afleveringen van het eerste seizoen verschijnen twaalf september op Netflix.

Unbelievable (2019)

Ongeacht wat de titel je doet geloven, is deze spannende nieuwe drama-serie gebaseerd op waargebeurde verhalen. Een onbekende man breekt in bij alleenwonende vrouwen en misbruikt ze vervolgens. Doordat de dader in verschillende gebieden toeslaat, werken er verschillende politieteams aan de zaak die niet met elkaar communiceren. Twee doorgewinterde politievrouwen (die beiden iets weghebben van Gillian Anderson in The Fall) komen hier achter. Ze besluiten om hun krachten te bundelen en de dader op te sporen.

Vanaf dertien september zijn de acht afleveringen van deze serie op Netflix te zien.

The Ranch (2016)

Na bovengenoemde spannende series, kan het zijn dat je behoefte hebt aan wat luchtigere kost. Daarvoor is The Ranch een prima keuze. Colt’s (gespeeld door Ashton Kutcher) droom om een succesvolle sporter te worden, komt maar niet van de grond. Daarom besluit hij terug te keren naar de ranch waar zijn familie woont om hen te helpen. De verschillen tussen Colt en zijn familieleden zorgen voor hilarische gesprekken. Ook zijn klunzigheid staat garant voor flinke lachbuien. Alleen al de trailer levert een paar sterke grappen.

Vanaf 13 september kan je zelf oordelen over The Ranch, dan staat de serie op Netflix.

Batman Begins (2005)

Geweldige actie-scènes, muziek van Hans Zimmer en ijzersterk acteerwerk van onder andere Christian Bale, Liam Neeson en Morgan Freeman. Batman Begins heeft het allemaal. Deze film staat aan het begin van de succesvolle reeks waarin de rijke wees Bruce Wayne zichzelf omtovert tot superheld. Als Batman probeert hij, met behulp van een vermomming, gadgets en zijn Batmobile de fictieve stad Gotham te bevrijden van criminaliteit.

Op 13 september staat de film online, zodat je kan zien of dit hem lukt.