Afknappers in bed

Hier heb je een lijst met 5 dingen die je moet vermijden tijdens seks, volgens vrouwen. Zij vinden het namelijk échte afknappers in bed. Keep it sexy. 

1. Haar hoofd naar beneden duwen

Eén van de grootste afknappers in bed. Je mag het gezicht van een vrouw alleen aanraken wanneer je het wilt strelen. Anders niet. Zelfs niet wanneer ze, daar beneden, met haar hoofd op en neer gaat. Duw haar hoofd niet naar beneden om je soldaat nog dieper in haar mond te stoppen. Ze doet het waarschijnlijk al zo diep mogelijk. Probeer haar daarom niet te helpen. Gewoon niet doen.

girl sexy in bed MAN MAN

2. Onvoorbereide dirty talk

Heren, let goed op. Wanneer je aan dirty talk wilt doen, denk dan eerst goed na over wat je wilt gaan zeggen. Op het moment dat je in haar oor wilt fluisteren en begint te stotteren is dat alles behalve sexy. Je staat dan letterlijk voor paal.

3. Niet down town gaan

Het is bijna vanzelfsprekend dat je down town gaat, nadat ze jouw soldaat in haar mond heeft gehad voor 20 minuten. Vrouwen houden ook van orale sex net als jij van BJ’s. Ga down town. Ze gaat je vast en zeker belonen.

sexy lingerie vrouwn MAN MAN

4. Geen compliment geven voor haar outfit

Vrouwen besteden veel tijd en geld aan het zorgvuldig uitzoeken van lingerie. Wanneer ze iets aanheeft dat sexy is, zeg er dan wat van. Het is namelijk een boobytrap. Ze heeft dat pakje namelijk gisteren gekocht bij die lingerie winkel waar jij altijd (als je mee gaat naar de stad) zo lang moet wachten. Ze wil weten of het je is opgevallen. Geef haar outfit altijd een compliment. Het geeft haar tevens meer zelfvertrouwen.

5. K.O. gaan

We weten dat het een mannending is om in slaap te vallen na de sex. Dat is best erg. Wat nog erger is, is dat jij klaar bent gekomen, zij niet en jij in slaap valt. Besteed daarom iets meer tijd aan het voorspel of blijf iets langer wakker en maak het later af met je handen. Daarna kan zij lekker nagenieten en jij slapen. Simpel toch?