Voorspel: de remedie om je vrouw helemaal wild te maken

Voorspel. Veel mannen vinden het maar overdreven, maar voor de vrouw is het des te belangrijker. Want hoe geiler de vrouw wordt tijdens het voorspel, des te geiler ze gaat doen tijdens de seks. En welke man vindt het nou niet leuk als een vrouw eens de leiding neemt? Daarom enkele tips om je vrouw helemaal wild te maken:

Voorspel 04 MAN MAN

1. De massage

Iets wat ogenschijnlijk veel moeite lijkt te kosten voor de heren, een massage als voorspel. Een massage van een kleine tien minuten zorgt ervoor dat je vrouw, booty call of onenightstand, in de mood raakt. Het beste is dit om te doen wanneer ze zegt moe te zijn. Wanneer ze moe is kan ze namelijk ontspannen, wat een vereiste is.

2. Vingertips

Wanneer je denkt aan het nat maken van je vriendin, komen er twee handelingen in je hoofd op: vingeren en beffen. Wel is het essentieel om te weten hoe je moet vingeren en hoe je moet beffen. Waar beffen voor veel mannen lastiger blijkt, is het onder de knie krijgen van goed vingeren van levensbelang. Belangrijk om mee te beginnen: ga niet te hard van start. Ga niet gelijk op en neer met de snelheid waar een Bugatti jaloers op zou zijn. Doe het rustig aan en probeer de clitores gelijk een beetje te stimuleren. Maar blijf niet te lang op de clit, dan wordt het droger dan de Sahara namelijk. Het gaat allemaal om doseren en opletten op het gedrag van de gelukkige.

3. Meerdere orgasmes

Dit gaat je meer tijd kosten. Maar wanneer je dit kan bereiken, gaan alle sluizen open voor je. Wanneer je de vrouw zo kan plezieren dat zij meerdere orgames krijgt, zal ze in het vervolg geiler zijn. Dit zorgt er weer voor dat je nooit meer hoeft te klagen over hoe wild je vriendin is, want zij weet ook dat jij altijd zorgt voor een plezierige avond (en niet alleen voor je eigen genot). Zo kan jij je vriendin meerdere orgasmes geven.

Voorspel 02 MAN MAN

4. Dirty talk

Het is belangrijk om te weten dat je dirty talk niet toepast bij iemand waarbij jij je nog niet op je gemak voelt. Dit kan namelijk heel ongemakkelijk worden. Als jij het bij je vriendin wilt toepassen, dan dien je één ding in het  Begin bijvoorbeeld met iets vunzigs in haar oor te fluisteren tijdens het koken of afwassen. Zo breng je haar mind compleet op hol, waardoor je er later de avond de vruchten van plukt!

5. Wees dominant

Vrouwen houden er van om gedomineerd te worden. Deins dus niet terug om zo nu en dan te gaan voor ruige seks. Doe het wel gecontroleerd. We willen niet dat je wordt opgepakt wegens mishandeling. Maar laat zien dat jij de baas bent. Dit zorgt ervoor dat de vrouw ook alleen maar gewillger wordt. Wanneer jij gemakkelijk over je heen laat lopen zal je de rest van je leven onderworpen worden aan missionaris.

Voorspel 01

6. Rode wijn

Er zijn meerdere onderzoeken die hebben geconstateerd dat vrouwen bij het drinken van 1 glas rode wijn opgewonden raken. Nog een glaasje erbij en het gaat van opgewonden naar heel erg geil. Maar hou het op twee glazen. Wanneer je verder gaat wordt de geilheid overgenomen door dronkenschap. Dus geef je vrouw twee glazen rode wijn, en maak je op voor een partijtje waar je meer calorieën verbrandt dan in de sportschool.

 

Wanneer je iets verder bent en je wilt graag eens anaal proberen, check dan even de volgende tips voor anale seks.