Veel op het spel in de serie Into the Night 

Nog even en we kunnen genieten van wederom een nieuwe Netflix serie. Ditmaal hebben we het over Into the Night. De serie gaat over een groep passagiers en crewleden aan boord van een vliegtuig. Dit vliegtuig is tijdens een nachtvlucht vertrokken vanuit Brussel. Het duurt niet lang voordat het vliegtuig wordt gekaapt. De kaper heeft geen terroristisch motief of dergelijke. In plaats daarvan is de kaper zelf erg bang. Hij wil het vliegtuig gebruiken om te vluchten richting het westen. Na een kosmische ramp is de zon namelijk dodelijk geworden. Op aarde valt het ene na het andere slachtoffer. Tijdens de nachtvlucht zullen de mensen aan boord het moeten opnemen tegen hun de kosmische ramp én tegen elkaar. Into The Night belooft hiermee ongelofelijk spannend te worden.

Into the Night

Spanning in de lucht

Ook Undercover was al te zien op Netflix. Dit was echter een Vlaams-Nederlandse productie. Into the Night wordt de eerste Belgische Netflix Original. De verwachtingen zijn dan dus ook hoog gespannen. Dit komt ook door de producer en schrijver van de serie: Jason George. Jason George schreef eerder al voor series als Scandal en Narcos. Met Narcos: Mexico seizoen 2 nog in ons geheugen, kunnen we stellen dat George in elk geval verstand van spanning heeft. Aan de productie van de serie doen veel nationaliteiten mee: Franse, Duitse en Italiaanse acteurs maken allemaal deel uit van de cast. De film is gebaseerd op een boek van schrijver Jacek Dukaj, ‘The Old Axototl’ genaamd.

Into the Night

Belgische Netflix Original

Ook het Belgische De Twaalf is sinds kort te zien op Netflix. In die serie wordt een vrouw beschuldigd van twee moorden. Het is aan een jury bestaande uit burgers om te beoordelen of ze wel of niet de moorden op haar geweten heeft. Ben jij toch meer benieuwd naar Into the Night, dan moet je nog even geduld hebben. Vanaf 1 mei staat de serie op Netflix. Bekijk tot die tijd de onderstaande trailer.