Vakantievilla in Spanje

Het was een warme dag, je komt net van het strand af en na zeven minuten lopen sta je in een dikke villawijk in Rojales. Normaal zou je je hier als een vis uit het water voelen, maar sinds een weekje heb je de sleutel van je eigen vakantievilla in Spanje. En dit voor maar 289.000 euro. Een droom. Of toch niet?

Deze villa staat nu te koop op Funda. Hij beschikt over een oppervlakte van 105 m2 om in te wonen en 211 m2 perceel en ligt in een nieuwbouwwijk in Rojales, Spanje. En ja, de villa is voorzien van alles wat jij maar wenst in een vakantieverblijf: zwembad en dakterras inbegrepen.

zwembad

Je komt de woning binnen in een kleine gang, met een garderobekast. Aan de rechterkant bevindt zich een slaapkamer, een badkamer en een berging waar de wasmachine kan staan. Aan de linkerkant vind je de woonkamer, die door de 2 grote schuifpuien over veel licht beschikt.

woonkamer

Boven vind je nog twee terrassen en twee slaapkamers die samen een badkamer delen. Het eerste terras hoort bij één slaapkamer en de ander is bereikbaar via de overloop. Vanaf dit terras loopt de wenteltrap naar het dakterras, genoeg plekken om te genieten van de zon dus. En als je dacht dit dat het was, dan heb je het mis. Het dakterras beschikt tevens over een speciale aansluiting voor een jacuzzi. Zo kan jij van deze vakantievilla ook nog eens een echt party huis maken.

dakterras vakantievilla

Niet alleen de woning zelf is om van te watertanden, ook de ligging is prettig. De desbetreffende wijk ligt dicht tegen Quesada aan. Binnen 7 minuten ben je met de auto op het strand en binnen een kwartiertje sta je aan de lange en gezellige boulevard van Torrevieja. Ook is het reizen vanaf Nederland vrij gemakkelijk. Het vliegveld ligt namelijk op zo’n half uur rijden, dat is zeker te overzien. Check de beelden van dit prachtige vakantiestekkie hier:

slaapkamer

vakantievilla

vakantievilla te koop in spanje