Waar ging het eerste seizoen van de serie over?

In seizoen 1 van Undercover was te zien hoe de twee geheim agenten Bob (gespeeld door Tom Waes) en Kim (gespeeld door Anna Drijver) undercover gingen op een camping. Zij moesten de lugubere zaken van de drugsbaas Ferry Bouman (gespeeld door de Brabandse Frank Lammers) aan het licht brengen door vrienden met hem te worden en een rol in zijn leven te gaan spelen.

De fans weten hoe dit seizoen geëindigd is. Bob en Kim wisten Ferry’s drugspraktijken te onthullen en de Brabantse drugsbaas eindigde in de bak. Echter weet Ferry nu hij opgesloten zit wel dat Bob en Kim geheim agenten zijn en lijkt hij er ook alles aan te doen om wraak te nemen op de twee.

undercover op netflix release

Undercover seizoen 2

Al tijden zijn de opnames van Undercover seizoen 2 aan de gang en daarmee ook de eerste details bekend. Het tweede seizoen van deze serie op Netflix blijkt een verrassend andere verhaallijn te krijgen. Dit seizoen zal zich ongeveer een jaar na de gebeurtenissen uit het eerste seizoen afspeelen. Bob is nog steeds werkzaam als rechercheur en Kim heeft ondertussen een nieuwe baan gekregen bij een mensenrechtenorganisatie.

Bob zijn volgende klus: de illegale wapenhandel van België naar Syrië onthullen. Een geheel andere taak voor de rechercheur, maar het belooft een spannende tocht te worden. Ondertussen zal Ferry zijn handlangers vanuit de gevangenis instructies geven om Bob en Kim terug te pakken. Tot slot is er zelfs een rol weggelegd voor Rico Verhoeven in de serie.

Undercover seizoen 2 en 3 verschijnen binnenkort op Netflix

Tot onze verbazing plaatste Netflix onlangs een bericht online waarin een opvallend gegeven staat over de populaire serie. Zie het Instagram-bericht hieronder:

We konden al verwachten dat het tweede seizoen binnenkort online zou verschijnen. Echter hebben de oplettende Netflix-fans opgemerkt dat er in het bericht “Undercover S2 + S3” staat. Dit zou betekenen dat Undercover seizoen 3 tegelijkertijd met seizoen 2 te zien zal zijn.

Of beide seizoenen direct volledig online verschijnen is nog maar de vraag. Het kan namelijk ook zo zijn dat er wekelijks een nieuwe aflevering verschijnt. Ook is het begrip “binnenkort” nog mysterieus. Dus weten we niet op welke datum de serie precies online op Netflix zal komen. Al met al zitten de liefhebbers van Undercover op het puntje van hun stoel en kunnen we niet wachten tot er meer nieuws verschijnt over de vervolgseizoenen op Netflix.