Peaky Blinders acteur: Joe Cole

We balen allemaal van het feit dat het zesde seizoen van Peaky blinders is uitgesteld. Hierdoor moeten we nog langer wachten totdat we weer kunnen genieten van nieuwe afleveringen van deze geweldige serie. De Peaky Blinders acteurs spelen ook wel eens in andere films en series. Dit is ook het geval bij de acteur die John Shelby speelt. We hebben het hier natuurlijk over Joe Cole. Joe Cole speelt namelijk de hoofdrol in deze topfilm.

A Prayer Before Dawn

A Prayer Before Dawn op Netflix

Joe Cole speelt in A Prayer Before Dawn Billy Moore die in een Thaise gevangenis terechtkomt wegens drugsbezit. Zonder proces wordt hij direct een gevangenis ingegooid waar allemaal gewelddadige moordenaars en verkrachters in zitten. Vanaf het moment dat hij in deze gevangenis terechtkomt is het één grote overlevingsstrijd. Zo is Billy Moore getuige van brute gevechten, groepsverkrachtingen en ophangingen. Als je van bruut geweld houdt moet je deze film dan ook zeker gezien hebben.

Doordat Billy Moore mee gaat doen aan Muay Thai bokskampioenschappen kan hij misschien wel zijn kans pakken om te ontsnappen uit de hel waarin die terecht is gekomen. Bij het kijken van de film moet je in je achterhoofd houden dat de film gebaseerd is op een waargebeurd verhaal. Dit zorgt ervoor dat je de dingen die Billy Moore meemaakt nog intenser beleeft. Als deze film je positief bevalt, zijn deze 10 beste gevangenis films ooit ook zeker een aanrader.

Peaky Blinders

Andere topserie met Joe Cole

Als je toch liever iets kijkt wat dichter bij Peaky Blinders ligt, moet je Gangs of London kijken. Deze serie is pas uitgebracht door Sky. Ook in deze serie speelt Joe Cole een belangrijke rol.