Nieuwe serie à la Peaky Blinders

De opnames van Peaky Blinders seizoen 6 zijn door het coronavirus helaas uitgesteld. Dit betekent dat we met zijn alleen een tijdje langer moeten wachten voordat we weer van deze topserie kunnen genieten. Nu zijn we er echter achter gekomen dat Gangs of London een hele vette serie is, en een goed alternatief lijkt te zijn voor Peaky Blinders. Als je de trailer ziet ben je al helemaal overtuigd. Dit belooft een serie te zijn vol met spanning en sensatie.

 

Gangs Of London

Gangs of London wordt geregisseerd door Gareth Evans, Corin Hardy en Xavier Gens. Er spelen ook een aantal top-acteurs in de serie. Zo zal je Joe Cole kunnen herkennen van Peaky Blinders, Michelle Fairley van Game of Thrones en Suits, en Colm Meaney van Star Trek. Natuurlijk ben je net zoals ons razend benieuwd naar waar Gangs of London precies over gaat. Zoals de titel al verklapt speelt de serie zich af in London. In deze stad zijn veel internationale gangs aanwezig die veel spanningen veroorzaken. De bom barst echter pas echt als de machtigste crimineel van London vermoord wordt. Men weet niet wie de dader is en dit zorgt voor een onzekere situatie.

Gangs of London

Sean Wallace, gespeeld door Joe Cole, moet de plaats van zijn vader innemen maar lijkt daar niet de perfecte kandidaat voor te zijn. Wellicht dat Elliot Finch, gespeeld door Sope Dirsu, de boel kan redden. Het eerste seizoen van de serie bestaat uit 9 afleveringen en wordt uitgegeven door Sky.

Er komt een Peaky Blinders videogame

Kan je Peaky Blinders toch niet loslaten? Dan kan je altijd nog de Peaky Blinders game gaan spelen die er binnenkort aankomt. Hier kan je alvast de eerste gameplay beelden zien.