Peaky Blinders seizoen 6 uitgesteld

Liefhebbers van het populaire Peaky Blinders waren eerst nog de gelukkigste fans op aarde. Van de serie werd namelijk een zesde en zevende seizoen aangekondigd. Voor het zesde seizoen moet er echter nog veel geduld worden gehouden. Door het coronavirus zijn de opnames van het zesde seizoen namelijk tijdelijk uitgesteld. Het is niet verwonderlijk dat deze beslissing is genomen. Door het vermijden van sociale contacten en het vermijden van grote groepen mensen is het niet verstandig om grote producties door te laten gaan. Deze beslissing werd ook al gemaakt voor andere grote Netflix series.

Woordvoerder show bevestigt de keuze

De aankondiging van het uitstellen van de opnames kwam vanuit een woordvoerder van de show. Hij liet weten: “In het licht van de ontwikkelingen rondom Covid-19 hebben de producers besloten om de opnames van Peaky Blinders Seizoen 6 uit te stellen. Deze beslissing is genomen in overleg met de BBC en wij staan achter dit besluit.” Ook via Instagram laat de productie achter Peaky Blinders van zich horen. Het uitstel van de opnames werd ook daar aangekondigd. Ook werden de fans van de show bedankt, en de crew en de cast.

Op andere manieren van Peaky Blinders genieten

Het langverwachte zesde seizoen laat dus voorlopig op zich wachten. Gelukkig staan de eerste vijf seizoenen van Peaky Blinders op Netflix. De komende tijd leent zich daarom ook perfect voor een binge-avond, waarbij we ons geheugen weer even kunnen opfrissen. Hoe heeft Thomas Shelby zich ook alweer ontpopt tot de machtige baas die hij nu is? Wie bleek er niet te vertrouwen, en welke personages haalden het niet tot het huidige seizoen? Mocht je niet álle seizoenen opnieuw willen kijken, of het vijfde seizoen nog moeten zien, lees dan nog eens een keer de recap van de eerste vier seizoenen.