Peaky Blinders acteurs

Check hieronder hoe de Peaky Blinders acteurs eruit zien in het echt. Van Thomas Shelby tot Polly Gray, het zal je verbazen.

Thomas Shelby / Cillian Murphy

Peaky blinders tommy

Zonder cap en een van de 1000 sigaretten in z’n mond zou je hem misschien niet eens op straat herkennen. En al helemaal niet met die ietwat grijze baard en bijpassende sjaal om zijn nek. De Ierse Cillian Murphy gaat misschien met een iets ander uiterlijk door het dagelijks leven, maar wordt toch vaak herkend als Mr. Shelby.

Arthur Shelby / Paul Anderson

Arthur Shelby

Arthur, waar ben je gebleven?! Zonder zijn signature moustache en zakhorloge lijkt Paul Anderson uit Londontown totaal niet op een gangster uit de 1920’s.

View this post on Instagram

NYE when you don't give a shit

A post shared by Boycey (@boyceyboycey) on

John Shelby / Joe Cole

John Shelby

De jongste van de Shelby Brothers, maar daardoor niet minder gevaarlijk. Wij zijn blij hem op zijn Insta iets meer te zien lachen, bijvoorbeeld op deze foto met een van zijn voorbeelden: David Beckham.

Polly Gray / Helen McCrory

Instagram heeft deze harde tante helaas niet zelf, maar gelukkig zijn er toch veel foto’s van haar te vinden. Helen McCrory komt je misschien heel bekend voor, ze had voor Peaky Blinders namelijk al een hoop acteerervaring. Een van haar rollen was bijvoorbeeld Narcissa Malfoy in de Harry Potter films.

Grace Burgess / Annabelle Wallis

Grace

En als laatste, Annabelle Wallis. Beter bekend als Grace in Peaky Blinders en daarmee de love interest van Thomas Shelby. Ze heeft hard gewerkt om te voorkomen dat ze wordt typecast als het mooie meisje zonder inhoud en geeft in plaats daarvan de voorkeur aan personages die vrouwen laten zien hoe krachtig ze kunnen zijn.