Peaky Blinders videogame komt binnenkort uit

Ben jij fan van Peaky Blinders én hou jij van een goed potje gamen? Dan heb je geluk. Deze zomer komt er namelijk een Peaky Blinders game uit. Het spel zal op de PlayStation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch te spelen zijn. Het is het zoveelste bewijs dat de serie populairder is dan ooit. Eerder konden we al een bezoek brengen aan de bar in Nederland die is geïnspireerd door de serie en de gevangenis waar de oorspronkelijke bende vastzat. Nu is daar dus ook de Peaky Blinders game bijgekomen.

Peaky Blinders game

Stuur als mastermind de bende aan

Het nieuws dat er een Peaky Blinders game uitkomt klinkt als muziek in onze oren. Zeker na het bericht van de woordvoerder over wat de uitbraak van corona betekent voor de opnames van het nieuwe seizoen. We kunnen in elk geval uitkijken naar de serie. En die belooft ongelofelijk vet te worden. Als speler zul je het mastermind worden achter gevaarlijke missies die de Peaky Blinders moeten voltooien. Verwacht bekende gezichten, want het spel speelt zich af voor de gebeurtenissen van het eerste seizoen.

Peaky Blinders game

Bedreigen met Tommy Shelby en zakkenrollen met Finn

Voor de missies moet je alle personages met elkaar laten samenwerken. Alleen op die manier kun jij het spel in goede banen leiden. Om je te helpen heeft elk personage unieke vaardigheden. Waar Tommy goed is in bedreigen, is Polly dat in het openen van sloten en kan Finn juist goed zakkenrollen. Door al deze vaardigheden te combineren én door flink te puzzelen, wordt de Peaky Blinders game uitdagend én vermakelijk.

Genoeg te doen op Peaky Blinders gebied

Ben jij meer van de old-school bordspellen? Probeer dan het Peaky Blinders bordspel. Ook dat spel staat garant voor vele uren tijdvermaak. Hou jij het toch het liefste bij de originele serie, dan is het fijn om te weten dat alle afleveringen nog op Netflix staan. En nu maar hopen dat de opnames voor het zesde seizoen snel weer kunnen worden hervat.