Het ultra luxe penthouse van Memphis Depay

Mocht je ooit hebben willen weten wat je vandaag de dag voor bijna 2.5 miljoen euro koopt, dan is dit het wel. Geen punt voor de in Moordrecht geboren topvoetballer. Het Franse Olympique Lyonnais betaalt Memphis Depay een basis salaris van dik 5.5 miljoen euro en dus zal hij van die 2.450.000 euro die hij voor zijn nieuwe appartement moest aftikken niet echt wakker liggen. Overigens heeft hij zijn nieuwe inkomen niet volledig zelf gefinancierd. Er rust gewoon een hypotheek op van bijna 2 miljoen euro.

Memphis Depay woning Rotterdam
Foto via BekendeBuren

Kop van Zuid

Het appartement in de Rotterdamse wijk Kop van Zuid biedt in ieder geval een zee aan ruimte. Zo heeft Memphis maar liefst vier slaapkamers tot zijn beschikking, twee badkamers met onder andere een echte sauna en jacuzzi. De zeer uitgebreide keuken is voorzien van alle denkbare apparatuur. Mocht de voetballer zich ooit vervelen – die kans is overigens klein – dan heeft hij ook nog de beschikking over een eigen tv-kamer en thuisbioscoop. Kortom, weinig reden tot klagen.

Inclusief vier parkeerplaatsen

Het appartement is ideaal gelegen met de hippe Wilhelminapier in de nabijheid. Ook aan andere gemakken is gedacht. Zo heeft hij de beschikking over vier ruime parkeerplaatsen. Dat is zeker geen overbodige luxe gezien zijn voorliefde voor mooie auto’s. Genoeg plek dus voor zijn collectie die onder andere een exclusieve Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet en een Mansory Rolls-Royce Wraith omvat. Mocht je zelf ook op stand willen wonen in de havenstad, dan is dat geen punt. In hetzelfde complex staat iets goedkopere appartement ook nog te koop. Dan heb je wellicht geen sauna en is het uitzicht wellicht minder fraai, je beschikt wel over een eigen zwembad.

Zie hieronder meer foto’s van de woning van Memphis Depay:

Luxe appartement Rotterdam
Foto via BekendeBuren
badkamer in penthouse Memphis Depay
Foto via BekendeBuren
Memphis Depay penthouse met zwembad
Foto via BekendeBuren