Smartphone-projector op Bol.com te koop

Voor de prijs van twee bioscoopkaartjes bij kun je nu je eigen thuisbioscoop creëren. Dit klinkt onwerkelijk, maar met de merkloze bruine smartphone-projector op Bol.com wordt dit werkelijkheid.

Smartphone-Speaker2.0-NOTHS-01

Check deze link om de smartphone projector te bestellen 

Thuisbioscoop inrichten doe je zo

Mocht jij je afvragen hoe je jouw thuisbioscoop zou moeten inrichten, dan hebben wij hier een paar tips en tops.

1. Geen kamer is te klein

De keuze van de kamer is meestal geen probleem, de enige eis is namelijk dat de kamer goed te verduisteren is. Investeer dus in goede gordijnen, of ga voor de pro-oplossing: rolluiken. Dan het meubilair. Natuurlijk kun je kiezen voor comfortabele bioscoopstoelen die je vaak online kunt kopen. Ook kun je kiezen voor de oude vertrouwde bank. Jouw thuisbioscoop is helemaal naar eigen inzicht en smaak inrichten.

2. Geluidskwaliteit

Belangrijk om te weten is dat geluid op harde oppervlakken weerkaatst. Dat wil je absoluut voorkomen in jouw thuisbioscoop. Wij raden je daarom aan om in een grote thuisbioscoop zachte vloerbedekking te leggen. Vloerbedekking absorbeert namelijk het geluid. In kleine thuisbioscopen is tapijt vaak voldoende.

thuisbioscoop speakers

De ervaring van een thuisbioscoop valt of staat met de kwaliteit van je speakersysteem. Waar je ook voor kiest, de beste keuze is een systeem dat je makkelijk kunt uitbreiden. Steeds vaker worden hiervoor multiroom-speakers gebruikt, die je ook kunt inzetten als stereosysteem. Deze sets bestaan uit speakers en een soundbar.

3. Bioscoop-projector of bioscoop-TV

Beiden hebben hun voordelen. Met het grote beeld van een projector krijg je een echt bioscoopgevoel wanneer je films aan het kijken bent. Ondanks dit grote beeld houd je met een beamer meer ruimte over dan met een tv. Zelfs als je een kleine kamer hebt kun je een beamer installeren, maar dan moet je er wel voor zorgen dat je een short-throw beamer hebt. Deze projectoren hebben een extra korte projectieafstand, waardoor je ze dicht bij de muur kan plaatsen.

thuisbioscoop beamer

Ook een mooie tv heeft zo zijn voordelen. Als je in jouw home cinema wilt genieten van optimale beeldkwaliteit, kun je eigenlijk niet om een tv heen. Tegenwoordig zijn er allerlei geweldige beeldtechnieken waarmee je middenin de film zit. En dan hebben we het niet alleen over 4K-beeldkwaliteit, maar ook HDR (voor indrukwekkende contrasten) en OLED (waarmee zwart ook écht zwart is).