Wanneer men een nieuwe televisie aan wil schaffen, wordt er vaak gekeken naar maar één aspect: de grootte van het scherm. Oké, logisch. Maar wil jij een volledige audiovisuele bioscoopervaring bij jou thuis? Dan dien je naar veel meer te kijken dan alleen de grootte van het scherm.

Geluid is net zo belangrijk als haarscherp beeld

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: geluid is één van de belangrijkste componenten als het gaat om de volledige audiovisuele bioscoopervaring. Geluid creëert sfeer en spanning, geeft het publiek aanwijzingen over wat er aan de hand is, helpt een film of serie zich te plaatsen in een specifiek genre en vergroot de betrokkenheid van de kijkers. Geluid is alles.

Check maar eens het onderstaande fragment, de iconische scène uit Star Wars. Dit zou geen klassieker geweest zijn zonder het geluid.

 

De diepe stem van Darth Vader, het geluidseffect na de schokkende onthulling en de grauwe wind die te horen is; stuk voor stuk onmisbaar en onderscheidend voor de scène.

Goed geluid maakt echt het verschil. Film- en seriemakers besteden hier dan ook veel aandacht aan bij de opnames. Het is dus zonde wanneer jij al die moeite verwaarloost. Zorg er daarom voor dat jij jezelf voorziet van een televisie met een next-level soundbar, zodat jij optimaal kan genieten van alle films en series.

De gouden combinatie: Philips TV en Bowers & Wilkins

Zoals eerder gezegd: je dient naar veel meer aspecten te kijken van een televisie, mocht je verlangen naar een waanzinnige thuisbioscoop. Gelukkig snappen Philips TV en de Britse geluidsexpert Bowers & Wilkins dit maar al te goed. Door de expertise van beide bedrijven te combineren wordt er gestreefd naar de ultieme audiovisuele bioscoopervaring. Eén ding is duidelijk: dat is gelukt.

Het paradepaardje van deze sublieme samenwerking is ongetwijfeld de Philips TV OLED+ 984. Een televisie die alle verwachtingen overtreft, vooral op het gebied van audio.

Bowers & Wilkins soundbar

De stijlvolle soundbar van deze televisie zal jouw films en series levendiger dan ooit maken. Het krachtige en zuivere geluid plaatst jou middenin de serie of film. De unieke stand van de speakers in de soundbar geeft de kijker het gevoel dat het geluid uit alle hoeken van de kamer komt. De ‘Tweeter on Top’ maakt het helemaal af. Doordat deze uit de speakerkast is gehaald en een eigen behuizing heeft gekregen, zijn de klanken zuiverder en worden de hoogste tonen behaald.

tweeter-philips-tv

De OLED+ tv’s van Philips TV zijn voorzien van een geheel nieuwe generatie processor voor haarfijn beeld. Zwart is ook écht zwart, de kleuren zijn levendiger, huidtinten natuurlijker en bewegingen vloeiender. Realistischer heb jij nog nooit televisie gekeken. Bovendien is dit de eerste televisie met vierzijdig Ambilight. Niet alleen zorgt deze lichttechniek voor meer sfeer tijdens het kijken van films en series of het afspelen van muzieknummers, het biedt ook een optische vergroting van het beeldscherm. De Ambilight is af te stemmen op jouw activiteit, waardoor jouw ogen altijd verwend worden. Ga je de Champions League-finale thuis kijken? Zet hem dan op “Voetbal”. Wil jij lekker een zondagmiddag gamen thuis? Dan is een simpele druk op de knop genoeg voor de “Game-modus”.

Al met al zorgt het vakmanschap van zowel Philips TV als Bowers & Wilkins voor het optimale samenspel van zowel audio als beeld. Met deze televisie haal jij de bioscoop naar jouw woonkamer.