Jetskiën op hoog niveau

Jetskiën is één van de vele watersporten die een ongelofelijke adrenaline met zich meebrengt. Je bent overgeleverd aan het water en gaat daarbij ook nog eens pittig snel. Scherpe bochten en de wind door je haar maken de ervaring helemaal af. Jetskiën over Lake Powell is echter van nog hoger niveau.

jetski

Een unieke ervaring

Het meer ligt op de grens tussen de Amerikaanse staten Utah en Arizona en bestaat uit verschillende rotspartijen. Je racet over de smalle paden heen die tussen deze rotspartijen zijn ontstaan.

Hierdoor wordt het goed manoeuvreren en opletten hoe je stuurt. Als afwisseling bevinden zich er ook genoeg bredere gedeeltes op de vaarroute. Daar kan je dan dus ook met een gerust hart die motor optrekken om uit te vinden hoe hard die jetski kan gaan. Als we onderstaand filmpje moeten geloven is dat heel hard.

Kijk hem zelf:

 

Is jetskiën net iets te wild voor jou en zoek je andere manieren om conditie op te bouwen? Dit zijn de sporten waarmee je de meeste calorieën verbrandt. Liever helemaal niet sporten, maar wél wat afvallen? Check dan deze tips, zodat je kan afvallen zonder te sporten.