Emma Heesters maakte covers op haar Youtube kanaal

Deze schoonheid, die de weg naar de top is ingeslagen is 24 jaar oud en komt uit ‘s-Gravenpolder. Emma Heesters is in de eerste instantie bekend geworden door haar eigen Youtube kanaal. Hierop plaatst ze covers van nummers van bekende artiesten. Ze heeft op haar Youtube kanaal nu al meer dan 2 miljoen abonnees.

Emma Heesters trekt de aandacht van andere artiesten

Door haar succes heeft ze de aandacht van de Nederlandse muziekwereld getrokken waardoor ze meerdere succesvolle samenwerkingen heeft kunnen aangaan. Samen met Rolf Sanchez zette ze een hit neer met het nummer Pa Olvidarte. Hier trad ze mee op in Beste Zangers wat een groot publiek trok en haar nog meer bekendheid opleverde. Onlangs kwam haar nieuwe nummer Loop niet weg uit. Dit nummer kwam tot stand uit een samenwerking met Kriss Kross Amsterdam en Tino Martin.

Meest succesvolle artiest van 2020

We hebben al genoeg hits voorbij zien komen in 2020. Ook van andere artiesten dan van Emma Heesters. Denk bijvoorbeeld aan de hit 17 miljoen mensen van Davina Michelle en rapper Snelle. Toch is Emma de meest succesvolle artiest van het jaar tot nu toe. Zal ze in staat zijn om deze lijn de rest van het jaar door te trekken en daarmee de meest succesvolle artiest van het jaar te worden? Wij zouden het niet erg vinden!

Emma Heesters heeft een relatie met een bekende voetballer

Deze knappe dame is helaas niet vrijgezel. Ze lijkt een relatie te hebben met voetballer Wesley Hoedt. Emma had al aangegeven dat haar nieuwe vriend uit de voetbalwereld kwam. Nu is dus naar buiten gekomen dat oranje-international Wesley Hoedt haar nieuwe vlam is.