Wie is de vriendin van Snelle?

Het is veel kanten op gegaan met de speculaties over wie nou de vriendin van Snelle is. Yade Lauren, de zangeres met als eigenlijke naam Jade Clevers, was te horen op zijn nummer Zij kent mij. De speculaties gingen door het dak en iedereen nam aan dat de jonge Nederlandse rapper met deze zangeres een relatie had. In november ontkende hij dit en bleken ze gewoon bevriend te zijn. Lars Bos, zoals Snelle eigenlijk heet, zei wel een vriendin te hebben. Hij noemde haar zelfs zijn droomvrouw en liet verdere details privé. En nu laat hij op Instagram weten dat hij met zijn vriendin op vakantie is geweest, inclusief foto’s van de gelukkige dame.

Sterre Kuzler

De vriendin van Snelle heet Sterre Kuzler. Samen zijn de naar Parijs geweest en hier zijn schattige kiekjes vandaan gekomen. Onder de caption “Vreselijk misdragen in Parijs #InstaOfficial” deelt hij met al zijn volgers foto’s van Parijs, zijn nieuwe aankopen uit een dure winkelstraat en het uitwisselen van kusjes met Sterre. We weten niet zoveel van deze net onthulde relatie en van de bewuste dame zelf. Snelle heeft haar goed buiten de schijnwerpers weten te houden. Dat ze in Nijmegen woont en daar Food&Business studeert is wel bekend. Verder is nog niet bekend hoe ze elkaar hebben leren kennen en is haar Instagram-account privé, waardoor haar uiterlijk niet verder te zien is dan op de post van de rapper.

View this post on Instagram

Name a more gezellig duo. — @stijn.dewinter

A post shared by Snelle (@mcsnelle) on

Snelle gaat door het dak

Het is in 2019 hard gegaan met Snelle. Nadat hij doorbrak met de single Scars, kwam het volgende succes met het nummer Reünie. Dit was een groot succes en hij stormde de hitlijsten binnen. Het vervolg is een samenwerking met gevestigde topartiesten Marco Borsato en John Ewbank, wat het nummer Lippenstift heeft opgeleverd. Hij heeft ondertussen drie albums uitgebracht en is druk met optredens geven. Nu de vriendin van Snelle bekend is groeit de aandacht meer en meer.

De relaties van bekende mensen krijgen altijd veel aandacht. Zo is bijvoorbeeld de 30 jaar jongere vriendin van Johnny Depp wereldwijd nieuws geweest in de glamourwereld.