Handige producten van Bol.com

Bol.com komt vaker met producten die zeer handig kunnen zijn. Misschien had je er zelf in eerste instantie niet aan gedacht, maar zodra je ze hebt zijn ze onmisbaar. Denk bijvoorbeeld aan deze smarphone-projector waarmee je een thuisbioscoop kan maken. Ook dit zitbad voor volwassenen maakt je leven een stuk comfortabeler.

Deze opbergzak komt voor iedereen van pas

Nu hebben we dus deze handige opbergzak gespot. Wat het meest chille aan deze opbergzak is, is dat je hem zo aan de rand van je bed en bank kan hangen. Op het moment dat je in bed ligt kan je op deze manier super comfortabel en snel je spullen pakken en opbergen. Als je thuis aan het werk bent zit je waarschijnlijk vaak op je laptop. Dat komt goed uit want je laptop of tablet kan je heel makkelijk in deze opbergzak wegstoppen. Andere producten die je hier makkelijk in op kan bergen zijn je afstandsbediening, elektronica en magazines. De opbergzak heeft een lengte van 28 centimeter. Dit product bespaart je heel veel moeite en zorgt ervoor dat je nooit meer ellenlang naar van alles loopt te zoeken.

Tablet

Hij past overal

De flap waarmee je de opbergzak aan je bed of bank kan hangen is buigbaar waardoor je hem kan ophangen waar je maar wil. Ook kan die tussen je matras en je bed geklemd worden in het geval dat je een boxspring hebt. Hij past dus vrijwel overal. Ook kan je hem makkelijk verplaatsen of ergens anders ophangen. Ideaal dus! Daarnaast is de opbergzak stijlvol waardoor die het aanzien waard is.

Afstandsbediening

Deze opbergzak is ook nog eens hartstikke goedkoop. Voor een tientje kan jij hem online bestellen,.