De vriendin van Silvio Berlusconi

Silvio Berlusconi is een Italiaanse ondernemer en politicus. Hij is de oud-premier van Italië. De 83-jarige Italiaan was al 12 jaar samen met Francesca Pascale. Deze twee zijn onlangs uit elkaar gegaan. Nu zijn er geruchten dat hij een parlementslid van zijn partij aan het daten zou zijn die 30 jaar oud is. Het gaat om Marta Farcina. Zij is een model dat in de kamer zit voor dezelfde partij als Berlusconi. De oud-premier is inmiddels 83 jaar oud waardoor het leeftijdsverschil met zijn nieuwe vriendin maar liefst 53 jaar is.

Zijn ex heeft gereageerd

De ex van Silvio Berlusconi, Francesca Pascale, reageerde met verbazing op het nieuws over haar ex en zijn nieuwe vlam. Ook zei zij het volgende: “Hij zal me altijd dierbaar blijven. Ik wens hem alle geluk van de wereld en hoop dat hij iemand zal vinden die voor hem zal zorgen zoals ik heb gedaan”. Berlusconi leerde haar destijds kennen doordat zij een fanclub had opgericht voor hem.

Door middel van enkele paparazzi-foto’s werd bekend wie de nieuwe vriendin van Berlusconi was. Hij was namelijk samen met Marta Farcina gespot toen zij gezamenlijk een hotel in Zwitserland verlieten. Hierbij werden ze vergezeld door de honden die van Berlusconi en zijn ex, Francesca Pascale, waren. Francesca Pascale reageerde daar toen laconiek op: “Ik vind het leuk om te zien dat een parlementslid mijn hond uitlaat. Het stoort me niet.”.

Er waren al geruchten

Eerder waren er ook al geruchten dat Berlusconi samen was met Marta Farcina, nadat zij af en toe bij de oud-premier was blijven slapen. Francesca Pascale reageerde daar destijds als volgt op: “Ze slaapt alleen bij hem om onmiddellijk beschikbaar te zijn voor zakelijke bijeenkomsten”. Nu is het dus duidelijk dat er zoals verwacht toch nog meer aan de hand was.

Silvio Berlusconi is niet de enige die vrouwen date die veel jonger zijn dan hem. Ook deze voormalige F1-teambaas kan er wat van.